Vivo S15 adını verdiği yeni telefon serisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Üç farklı versiyon ile piyasaya sürülmesi beklenen telefonlarda yeni isimlendirmeler de belli oldu. İddialara göre piyasaya sürülecek olan üç versiyonda isimlendirmeler şöyle olacak; Vivo S15, Vivo S15 Pro ve Vivo S15E (Youth Edition).

Geçtiğimiz ay içerisinde TENAA tarafından onaylanan pek çok Vivo marka telefon olmuştu. Bu modellerin Vivo S15  serisine ait olduğu ortaya çıktı. Üstelik test ve raporların yanı sıra ters Dijital Chat Station tarafından yapılan yeni paylaşımlar, Vivo S15 serisinin özelliklerini şimdiden ortaya çıkardı.

Vivo S15 teknik özellikleri neler?

Vivo S15, YÜKSEK yenileme hızına sahip bir ekran ile donatılacak. Telefonda kavisli bir kenar tasarımının yer alması bekleniyor. Snapdragon 870 işlemciden güç alması beklenen telefonun 12 GB RAM’i kullanılacağı düşünülüyor. Cihazın pil kapasitesinin ne kadar olacağı henüz bilinmiyor. Ancak 80W hızlı şarj desteği ve 50 MP ön kamera beklentiler arasında.

Vivo S15 Pro teknik özellikleri neler?

Yapılan son sızıntıya göre Vivo S15 Pro modelinde yüksek yenileme hızına sahip ve kavisli kenarları olan bir OLED ekran kullanılacak. Böylece hem donanım hem de tasarım açısından daha gelişmiş seçenekler sunacak olan Vivo, S15 Pro modeli ile daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Dimensity 8100 işlemcinin kullanılacağı telefonda batarya 80W hızlı şarjı destekleyecek. Telefon ekran içi parmak izi tarayıcısı ile ileri bir deneyim sunacak. Modelde bunlara ek IR blaster, lineer motor ve NFC gibi özelliklere de yer verilecek.

VivoS15E teknik özellikleri neler?

Serinin son telefonu olacak Vivo S15E modelinde ise 6.44 inçlik AMOLED Full HD bir ekran kullanılacak. 16 MP kameraya karşılık olarak 50 MP arka kamera sahip olacak telefonda arka kameralarda üçlü bir kurulum tercih edilecek. Telefonda kullanılacak işlemcinin Samsung tarafından geliştirilen Exynos 1080 olması bekleniyor.

6 GB, 8 GB ve 12 GB RAM olmak üzere üç farklı versiyon ile satışa çıkacak olan telefonun depolama alanı kısmında da seçenekler fazla. 128 GB, 256 GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı versiyona sahip olacak telefon, böylece satın alma öncesinde zengin bir seçenek sunacak. 4605 mAh kapasitede bir bataryaya sahip olan telefonun batarya şart hızı ise 66W olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir