Vivo, S12 serisi ve Watch 2 modeli için 22 Aralık’ta bir lansman düzenleyeceğini ve cihazların satışa çıkarılacağını duyurdu

Temmuz ve Ekim ayında S10 serisi için önemli çalışmalara imza atan Vivo, şimdi ise 22 Aralık tarihinde yeni akıllı telefon modellerini tanıtacak. Vivo S12 olarak adlandırılan yeni modellerin yanı sıra Vivo Watch 2 de bu lansmanda görücüye çıkacak. 

22 Aralık’ta tanıtılacak Vivo S12 neler sunacak?

22 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek özel lansman ile birlikte yeni telefon içerisinde yer alacak özellikler kullanıcılar ile paylaşılacak. İlk olarak Çin’de tanıtımı yapılacak olan modeller, daha sonrasında farklı ülkelerde de satışa çıkacak. Ancak bu satış süreci kuşkusuz takvim göz önünde bulundurulduğunda 2022 tarihine sarkmış olacak.

Şirket tarafından resmi bir şekilde paylaşılmamış olsa da tanıtılacak olan cihazlarda yer alması beklenen bazı özellikler sızdırıldı. Ayrıca 22 Aralık lansman duyurusu ile birlikte paylaşılan bir afiş, telefonlarda 3’lü bir arka kurulumunun kullanılacağını gösterdi. Vivo’nun yeni modeli için en çok merak edilen detay ise V11 serisinin neden atlandığı. 

VİVO S12
VİVO S12tanıtımı için paylaşılan afiş

Paylaşılan afişe göre telefon, düz kenarlara ve çentikli bir ekrana sahip olacak. iPhone modelleri ile büyük benzerlik gösteren telefonlar afişin paylaşılması ile birlikte bu konuda yeni bir tartışma yarattı. Ancak donanımlar ve özellikler ile farklı bir model sunmayı hedefleyen şirket, 3’lü arka kamera kurulumu, 108 megapiksellik ana kamera ile birlikte kamera performansında iddialı olacağını şimdiden gösterdi. İşlemci cephesinde ise Dimensity 1200 işlemci kullanılacak.

akillisaat

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir