Vivo S12 Pro modeli için tasarlanan render görüntüleri sızdırıldı. Yeni sızıntı ile telefonun tanıtım öncesindeki tüm görüntüleri böylelikle erişilebilir hale geldi.

Vivo son dönemlerde farklı segmentlere yönelik modelleri ile piyasaya bir bir giriş yapmaya başladı. Şirketin yeni modellerinden bir tanesi olacak Vivo S12 Pro ile henüz tanıtılmamış olsa da Vivo üzerinden yapılan yeni bir sızıntı, telefonun tasarımına dair ilk bilgilerin öğrenilmesini sağladı.

Vivo S12 Pro neler sunacak?

Paylaşımlara göre Vivo S12 Pro’da çentikli bir ekran ile kullanılacak. Ekranın yeni modelde kavisli kenarlara sahip olması ise dikkat çekiyor. Zira telefon modelinin önceki serilerinde böyle kavisli bir ekran kullanılmamıştı. Vivo yeni model ile birlikte tasarımda da oval hatlara geçiş yapacağının sinyallerini verdi.

Arka kamerada ise güçlü bir kurulum dikkat çekiyor. Dikey bir şekilde yerleştirilmiş olan kameralar telefonun sol üst köşesinde bulunuyor. Sızıntı ile birlikte kameraların bazı özelliklerine de değinildi. Açıklamalara göre önde yer alan kameralar çift kamera olacak ve 50 megapiksel ana sensörün yanısıra 8 megapiksel geniş açı desteği sunulacak.

Yeni telefonda 55W hızlı şarj sisteminin olması bekleniyor. Bir önceki modelde yer alan 4050 mAh kapasiteli pil ve 44W hızlı şarj sisteminin üzerine çıkılacak olması nedeniyle şu anda sızıntılarda 55W kullanıma sunulacağı belirtildi. Böylece şarjda çok daha iyi bir performans sunulacak.

Telefonun özellikle ön panelinde yer verilen çift kameralı çentik sistemi dikkat çekici. Şirketin en önemli serilerinden birisi olması nedeniyle Vivo S12 Pro’da depolama alanı, RAM ve kullanılacak işlemci konusunda da seçimler şu anda merak ediyor. Snapdragon’un amiral gemilerinden birisinin tercih edilmesi bekleniyor. Ancak henüz konu ile ilgili net açıklamalar yapılmadı. 

Vivo S12 Pro
Vivo S12 Pro için sızdırılan tasarımlar

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir