Devam eden küresel salgın ile online süreçlere geçilmesi tablet taleplerinin patlamasına yol açtı. Büyüyen pazardan pay almak isteyen şirketler yeni modellerini geliştirmeye başladı. Bu alanın yeni isimlerinden birisi de Vivo olacak. Vivo’nun yakında Vivo Pad ve NEX markalı tableti piyasaya süreceği iddia edildi.

MySmartPrice’da yer alan yeni raporda Vivo Pad ve Vivo NEX serilerinin kısa süre içerisinde tanıtılacağı belirtildi. Ancak raporda dikkat çeken detaylardan birisi tabletlerin ekran kalemi desteğiyle gelecek olması. Bu nedenle mevcut modellerin çoğunda olmayan bir özelliği destekleyecek olan Vivo, sektöre iddialı bir giriş yapabilir. Rapora göre modeller ilk olarak Çin’de piyasaya sürülecek.

Vivo içerik oluşturucuları ve tasarımları hedefliyor

Ekran kalemi desteğinin tabletlere dahil edilmesi, Vivo’nun hedef kitlesinin genişlettiğini de gösterdi. Vivo Pad ve Vivo NEX modelleriyle tasarımcılar ve içerik oluşturucular gibi profesyonellere hitap edecek Vivo, böylece kurumsal odaklı bir modeli sunabilir. Bu durum aynı zamanda genel kullanıcılar için modellerin üst segment gelebileceği ihtimalini de ortaya çıkarıyor.

Vivo Pad özellikleri neler?

Yakın tarihli bir sızıntıda Vivo Pad’in 2560 x 1600 piksel çözünürlük destekli 11 inçlik ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı. Ekran 120Hz yenileme hızı ile iyi bir görüntü kalitesi sunacak. Snapdragon 870 yonga seti, 44W hızlı şarjlı 8.040mAh batarya ise öne çıkan diğer özellikler arasında. Tabletin kameralarında ise 13 MP arka kamera ve 8 MP ön kameraya yer verilmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir