Bugün Çin’deki sertifika veritabanında Vivo’nun katlanabilir yeni modeli ile ilgili ilk detaylar paylaşıldı. Vivo Nex Fold olarak adlandırılacağı görülen telefonda 80W hızlı şarj dikkat çekiyor.

Vivo’nun katlanabilir modeller üzerinde çalışma yaptığı bilinirken yeni model ile ilgili ilk detaylar da gündeme geldi. V2178a model numarasına sahip olan yeni cihaz 3C sertifika veritabanında listelendi. Model numarası önümüzdeki dönemlerde tanıtılması beklenen Vivo Nex Fold’u işaret ederken yeni sızıntı telefon için pek çok özelliğin şimdiden açığa çıkmasını sağladı.

Vivo Nex Fold 3C 1068x235 2

Listede telefon için ilk dikkat çeken detaylardan bir tanesi yüksek şarj oldu. 80W hızlı şarj sisteminin kullanılacağı telefonda kablosuz şarj sistemi de desteklenecek. Kullanıcıların kablosuz şarjı tercih etmesi halinde ise şarj hızı 50W olarak hızlı bir şekilde desteklenecek. 4600 mAh kapasiteli bataryanın kullanıldığı telefon, böylece çok kısa sürelerde şarj edilerek yeniden kullanılabilecek.

Vivo Nex Fold özellikleri neler?

Cihaz için daha önce yapılan sızıntılar da 5x periscope zoom lensli bir kameranın yer alacağı belirtilmişti. Ekranda ise 120 Hz yenileme hızına sahip Full HD çözünürlük destekli ve kavisli 6.5 inçlik bir paneli kullanılacağı öne sürülmüştü. Yeni sızıntıda diğer donanımlara dair herhangi bir veriye yer verilmediğinden dolayı şu an için piyasaya çıkacak telefonda mevcut özelliklere yer verilmesi bekleniyor.

Samsung, Huawei ve Apple’ın cihazlarında tercih ettiği içe doğru katlanma prensibinin uygulanacağı yeni Vivo modelinde güçlü donanımlar tercih edilmesi de beklentiler arasında. Bu doğrultuda işlemci için Snapdragon 8 Gen 1 tercihi yapılması bekleniyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir