Faladdin ve Binnaz’ın geliştirici şirketi Vision Technology, yeni ofisleriyle yurt dışına açılmaya devam ediyor. Şirket, İstanbul’un kalabalık ve stresli atmosferinden uzakta, doğa ile bütünleşen, konforlu ve yaratıcı bir çalışma ortamı sunmak amacıyla İzmir’de “VISION House Urla” adını verdiği yeni ofisini açtı.

Bu yeni ofis sadece konforlu bir çalışma ortamı değil aynı zamanda konaklama imkanı da sağlıyor. Konaklama imkanı sunması birçok kişi için avantajlı bir durum olacak gibi gözüküyor. Kurucu ortaklar Sertaç Taşdelen ve Kaya Diker, İstanbul’da beklenen bir deprem riskine karşı hazırlıklı olmak isteyen çalışanlarını düşünerek İzmir’de stratejik bir hamle yapmaya karar verdiler ve 3 Nisan’da yeni ofisin kapılarını açtılar.

Faladdin ve Binnaz'ın geliştirici şirketi Vision Technology, yeni ofisleriyle yurt dışına açılmaya devam ediyor
Faladdin ve Binnaz’ın geliştirici şirketi Vision Technology, yeni ofisleriyle yurt dışına açılmaya devam ediyor

Vision Technology çok amaçlı ofis ortamı sunmayı hedefliyor

Vision Technology’nin İzmir’deki yeni ofisinin yanı sıra, şirket ilk yurt dışı ofisini Dubai’de açtı. Çok kültürlü ve dinamik bir ortamda bulunan Dubai ofisi, şirketin sanat ve teknolojiyi birleştirme vizyonu için mükemmel bir çalışma ortamı sunuyor. Yaratıcılık ve inovasyona odaklanan Vision Technology’nin Dubai ofisi, yeni uluslararası projelerinin temelini oluşturacak.

Vision Technology, yurt içinde ve yurt dışında teknoloji sektöründe büyük bir etki yaratmak için yaratıcı ve yenilikçi çalışma ortamları yaratmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir