Apple’ın geçtiğimiz gün satışa sunduğu Vision Pro ilk dayanıklılık testine sokuldu. İşte yapılan testten ilk görüntüler ve o anlar…

Apple Vision Pro ile ilgili önemli bir çalışmaya imza atıldı. Yeni cihazın ne kadar dayanıklı olduğu Teknoloji YouTuber’ı AppleTrack testiyle ortaya çıkarıldı. Testlerde ilk olarak Vision Pro ön camının ne kadar dayanıklı olduğu denendi. Bunun için Vision Pro kullanan bir kişi duvarlara ve kapılara çarptı. Elle yapılan incelemelerde ise özellikle Vision Pro’nun bağlantılarına dikkat çekildi. Manyetik bir bağlantı ile tutturulan gözlük, kolay bir şekilde çıkabiliyor. Özellikle aksiyonun fazla olduğu etkinliklerde Vision Pro kullanıcıların gözünden hemen çıkabilir.

Vision Pro Camı Ne Kadar Dayanıklı?

Vision Pro dayanıklılık testinde cihaz duvarlara vuruldu ve yere düşürüldü. Bunun testlerde camda herhangi bir zarar görülmezken sadece birkaç çizik oluştu. Daha sonrasında ele alınan Vision Pro, el ile daha sert bir şekilde vuruldu. Bu testlerde de cihaz dayanıklı olduğunu gözler önüne serdi.

Düşme testlerini tekrar tekrar yapan kullanıcı, bu düşmelerin cihazda herhangi bir soruna neden olmadığını ifade etti. Ancak daha sonrasında yapılan kullanımda cihazın sol hoparlörün çalışmadığını ifade etti. Yapılan detaylı incelemelerde ise cihazın sağ ve solundaki menteşelerinde çatlakların oluştuğu görüldü. Bu da malzemenin kaliteli olmasına rağmen menteşe sisteminde düşmeler sonrasında sorun oluşabileceğini ortaya koydu.

Vision Pro İlk Dayanıklılık Testine Girdi! İşte Sürprizler
Vision Pro İlk Dayanıklılık Testine Girdi! İşte Sürprizler

Test Sonunda Camı Kırdı!

Testlerin şiddetini arttıran YouTuber, en son aşamada ise çok yüksek bir mesafeden Vision Pro’yu düşürdü. Camın bu kadar yüksek mesafeden düşmeyi kaldıramadığı ve parçalandığı görüldü. Cam kırılsa dahi cihazın hoparlörü dışında sorunsuz bir şekilde çalıştığı ifade edildi. Tüm bu testler, Vision Pro için dayanıklılık noktasında önemli bir veri sundu. İşte büyük ilgi gören Vision Pro dayanıklılık testi

İşte Vision Pro dayanıklılık testi

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir