Apple Vision Pro 2 için gelen son bilgilerde yeni model için 18 ay sonra piyasaya gelebileceği ve çok fazla hatanın giderilmesi gerektiği öne sürüldü.

Apple Vision Pro modelinin piyasaya sürülmesinin ardından Apple Vision Pro 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Apple Vision Pro modelinin çok fazla tepki çekmesi ve iadelerin başlaması sonrasında Apple için Apple Vision Pro 2’de yapılması gerekenler çok daha arttı. Kullanıcıların uzun süreli kullanımlarda sağlık sorunları yaşamaya başlamasının ardından Apple Vision Pro 2 için bu sorunların giderilmesi zorunlu. Bu durumun farkında olan Apple ise Apple Vision Pro 2 için uzun bir çalışma süreci geçirecek.

Apple Vision Pro 2 18 Ay Sonra Gelecek

Apple cephesinden gelen son bilgilere göre Apple Vision Pro 2 modeli 18 ay sonra piyasada yer alacak. en az 18 aylık bir çalışma süreci geçirecek olan cihaz, tüm eleştiriler doğrultusunda şekillenecek. 3499 dolarlık fiyatıyla bütçeleri zorlayan bir ürün olan Apple Vision Pro, kullanıcılarda baş ve göz ağrısı yaratması nedeniyle çoğu kullanıcı tarafından iade ediliyor. Apple için öncelik ise bu sorunların giderilmesi. Gündemde ise Apple Vision Pro 2 için çok farklı iddialar konuşuluyor.

Vision Pro 2, Apple’ı Zorlayacak
Vision Pro 2, Apple’ı Zorlayacak

Bunlardan ilki farklı bir versiyonun geliştirilmesi. Düşük etiket fiyatlarına sahip yeni bir modeli piyasaya sunabilecek Apple, böylece tüm bu handikaplardan arınmış bir versiyonu satışa çıkarabilir. Bir diğer iddia ise Apple Vision Pro 2 olarak piyasada yer alacak cihazda tüm sorunlar giderilecek ve fiyatta da uygun bir politika izlenecek.

Apple’ın tercih edeceği yöntem her ne olursa olsun kullanıcılar için cazip olacağını söylemek mümkün. 2027 yılı itibariyle seri üretimine başlanması beklenen cihaz piyasadaki tüm şartları değiştirebilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir