Vestel Venus V3 5570 2. nesil Quick Charge teknolojisini kullanıyor. Qualomm’un geliştirilmiş 2. nesili olan Quick Charge ile Vestel Venus V3 daha hızlı şarj olabiliyor. Cihazın ise en beğenilen özelliklerinden biri ön kamerası. 8 megapiksele sahip ön kamerası ile güzel özçekimler çekmek mümkün.

Ekranı ise 5.5 inçlik IPS LCD bir ekran ve 1080×1920 piksel çözünürlüğü ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ekranı ise Corning Gorilla Glass 3 ile korunmakla birlikte 8.2 mm kalınlığa sahip. Ağırlığı ise 152 gram olan telefon, kullanıcılar tarafından beğenildi. Ancak beğenilmeyen özellikleri arasında kalın çerçevesi geliyor.

Snapdragon 615 işlemcisini kulanan Vestel Venus V3, bununla beraber düzgün ve yüksek performansı da getiriyor. Qualcomm’un işlemcisi olan Snapdragon 615 birçok kulanıcı tarafından beğeniliyor.  Adreno 405 grafik işlemcisini kullanan Vestel Venus V3, 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile geliyor.

Arka kamerası 13 megapiksel olan Vestel Venus V3 ile profesyonel fotoğraflar çekebilmek mümkün. Arka kamerası konusunda idialı olan Vestel Venus V3, ön kamerada da aynı iddiasını sürdürüyor.  2480 mAh  büyüklüğünde bir bataryası olan Vestel Venus V3, batarya konusunda kullanıcıları biraz  üzüyor. Ancak Vestel Venus V3 burada hızlı şarj olma özelliği ile kullanıcıları rahatlatmayı başarıyor.

64 GB’a kadar microSD kart desteği de sunan V3 5570, önde 8 arkada ise 13 megapiksellik kamera kullanıyor. 2480 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Vestel Venus V3 5570 Android 5.1.1 ile geliyor.

Ancak cihazın titreşim arızası nedeni ile kullanıcıların başını yakacağa benziyor. Titreşim arızası olan telefonlar hemen  deneyimli bir teknik servis tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir. Arıza tespiti yapıldıktan hemen sonra parça değişimi yapılması gerekecektir. Eğer titreşim sorunu telefonun aldığı darbeden dolayı ise component devre bağlantılarının değiştirilmesi gerekmektedir ve eğer bu değişim olursa cihazdaki bilgilerin hepsi silinecektir. Bu eksiklik cihazın en büyük eksisini oluşturuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir