Fitbit’in yeni ürünleri Versa 4, Sense 2 ve Fitbit Inspire 3 Türkiye’de satışa çıkıyor. İşte yeni modellerin Türkiye sürecinden ilk detaylar.

Türkiye’de Bilkom aracılığı ile Türkiye pazarına giriş yapan Fitbit ürün gamına yenileri ekleniyor. Fitbit tarafından tanıtımı yapılan en son modeller arasında bulunan Versa 4, Sense 2 ve Fitbit Inspire 3 Türkiye özel fiyatları ile satışta olacak. Fitbit OS ile desteklenen cihazlarda kolay ara yüz ile daha iyi ve yeni bir deneyim vaat ediliyor.

Sense 2 özellikleri

Sense 2, kullanıcıların cEDA vücut sensörleri ile takibini yapıyor. Stres seviyesi ölçme, kalp takibi ve vücut ısısı gibi pek çok farklı takibin yapılabildiği Sense 2 böylece sağlık konusunda da önemli bir görev üstleniyor. SpO2 ile fark yaratan cihaz, 10 güne kadar kullanım sunuyor. 10 dakikalık şarj ise cihazın yüzde 75 oranında şarj olmasını sağlıyor. Fitbit Sense 2 Türkiye fiyatı ise 6.499 TL.

Versa 4 özellikleri

Satışa çıkacak diğer ürün Versa 4 ise sporcular için geliştirilmiş bir model. HIIT, ağırlık kaldırma, CrossFit gibi farklı spor modunun desteklendiği cihazda 40’tan fazla spor modu var. GPS desteğinin olmasıyla sportif faaliyetlerin ve egzersizlerin takip edilebileceği cihazda Fitbit Premium desteği mevcut. Bu sayede çok daha gelişmiş özellikler ve yenilikler kullanılabilir. Stres, kalp, uyku ve vücut ısısı takibi bulunan cihazda tam batarya 6 gün destek sunuyor. 10 dakikalık şarj süresi ise yüzde 75 oranında şarj oranı sağlıyor. Fitbit Versa 4 Türkiye satış fiyatı ise 4.999 TL.

Inspire 3 özellikleri

Satışa çıkacak son model ise giriş segmentinde olan Fitbit Inspire 3. Akıllı bileklik ince tasarımı ile kullanımı kolay hale getiriyor. Tek batarya ile 10 günlük kullanım sunabilen modelde kalp atış hızı, uyku, stres gibi pek çok takip desteği var. Türkiye satış fiyatı ise 2.199 TL.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir