Yeni nesil bir CRM platformu yani müşteri ilişkileri yönetimi oluşturan Attio, Redpoint Ventures önderliğindeki gerçekleşen Seri A turda 22,1 milyon euro fon aldı. Tura daha sonra Balderton Capital ve Point Nine ‘da katıldı. Girişim, son yatırım turu ile toplamda 29,4 milyon euro fon topladı.

CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), dünya çapında işletmelerin en sık kullandığı Outsourcing teknolojilerden biri. 20 yıl önce tasarlanan ekosistemler artık eskidi, bu durum işletmeler için endişe verici devam ediyor. Eski CRM platformları aşırı oranda güçlü veri modellerine sahip olsa da yavaş ve karmaşık yapıları dolayısıyla kullanıcılar bu özelliklerden tam olarak faydalanamıyor. İngiltere merkezli Attio, özelleştirilebilir, hızlı, duyarlı, kullanımı rahat ve sağlam bir veri modeli ile modern bir Müşteri İlişkileri Yönetim platformu için çalışarak bu sorunu çözüyor.

Attio müşterilerinin altyapılarına entegre olabilecek

Attio’nun yeni CRM paneli, bir işletmenin sahip olduğu her ilişkinin global bir şemasını oluşturmak için işletmelerin e-posta ve takvim altyapıları ile senkronize olarak çalışıyor. Etkileşimlerin ve gerçekleşen konuşmaların zaman çizelgesi, her bir ilişkinin gücüne yönelik istihbarat ve yüzlerce ekstra veri kaynakları ile zenginleştirilmiş eksiksiz detaylı profiller oluşturuyor. 

Ayrıca sistem, geliştirici dostu API’ler ve resmi olarak desteklenen entegrasyonlar aracılığıyla farklı kaynaklardan gelen verilerin rahatlıkla entegre edilmesine de izin veriyor. Attio, bir yıldan uzun bir süre özel betada kaldı daha sonra üç ay boyunca genel beta da ancak artık resmi olarak kullanılabiliyor. Çalıştıkları dev şirketler arasında CocaCola ve OpenAI gibi isimler bulunmakta.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir