Çalışırken verimliliğinizi daha da artırmak istiyorsanız, zaman takibi konusunda destek sağlayacak uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu sayede hem odaklanabilir hem de çalışmalarınızın ne kadar vaktinizi aldığınızı görerek daha iyi bir şekilde planlamalar yapabilirsiniz.

Zaman takip uygulamaları çoğu zaman zaman takibinden daha fazla işleve sahiptir. Bu sayede yapılacak işlerin ne kadar zaman aldığını öğrenmenin yanı sıra uygulamalardaki diğer özelliklerden yararlanarak daha fazla destek elde edebilmek mümkündür. İşte verimliliğinizi arttırmanızı sağlayacak 3 zaman takibi uygulaması.

Toggle Track

Tercih edilecek ilk uygulamalardan birisi olan Toggle Track zamanı takip etmeyi kolaylaştıran zengin özelliklere sahip. Ücretsiz sürümü ile birlikte kolayca kullanabileceğiniz uygulama, basit bir gösterge paneline sahip. Raporlar, öngörüler, çeşitli filtreleme seçenekleri ve rapor oluşturma araçları ile birlikte sadece zaman takibi değil, iş takibini de kolayca yapabilirsiniz.

TopTracker

Tercih edilebilecek bir diğer masaüstü uygulaması ise TopTracker. Ücretsiz bir zaman izleme aracı olarak bilinen uygulama, serbest çalışanlar için üstelik çeşitli faturalandırma gibi seçenekler sunuyor. Klavye dokunuşlarını, fare tıklamasını, web kamerası görüntülerini alarak bu konuda farklı raporlamalar sunan uygulamada, üstelik farklı proje ve görevler için ne kadar zaman harcandığı ayrıntılı bir şekilde sunuluyor. Masaüstü sürümlerinin yanı sıra mobil ve web desteği de var.

actiTIME

İşlevsel bir araç olarak dikkat çeken actiTIME, zaman izlemenin yanı sıra işlerde daha fazla destek elde edilmesini sağlıyor. Otomatik zaman izleyicisi olmaması uygulamanın en büyük eksikliği olsa da manuel olarak saatler eklenebilir. Projeler için faturalar, görevler, son tarihler gibi çeşitli seçenekler ekleyebilecek olan kullanıcılar, böylece her proje için ne kadar vakit ayırdığını da uygulamalar aracılığı ile görebilmektedir.

Bu alanda kullanabileceğiniz farklı uygulamalar bulunsa da en çok tercih edilen 3 seçenek bu şekilde.

PC
Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir