Analistler, Apple’ın sonbaharda gerçekleşecek etkinlikte 10. nesil iPad modelini tanıtacağını söylüyor. İşte 10. nesil iPad’in özellikleri…

iPad Pro için M2 işlemci müjdesi verildi

Apple, etkinliği sonbaharda başlatmaya hazır. Şirketin iPhone’un piyasaya sürülmesiyle birlikte düşük maliyetli bir iPad modelini piyasaya sürdüğü söyleniyor. İşte iPad 10’un özellikleri:

10.nesil iPad’in parçaları sızdırıldı

329 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulan iPad ailesi, geçtiğimiz yıl eylül ayında güncellendi. Bu, Apple’ın iPad 2022 üzerindeki çalışmalarını hızlandırdığı anlamına geliyor.

iPad Air ile aynı çözünürlüğe sahip olduğu söylenen yeni model, Retina ekranda tanıtılacak. 1640 × 2360 piksel çözünürlüğe ve 10.9 inç ekran boyutuna sahip gibi görünen yeni iPad, Apple A14 Bionic işlemciden güç alıyor.

Mobil cihaz sektöründe 5nm teknolojisine sahip ilk işlemci olarak bilinen Apple A14 Bionic, performans ve güç tüketimine odaklanıyor. A13 ile karşılaştırıldığında, işlemci performans beklentilerini aşarak CPU tarafında yüzde 17 ve grafik tarafında yüzde 8 performans artışı sağlayacak.

Toplam 6 çekirdeğe sahip olan Apple A14 Bionic, 4 verimli ve 2 güçlü çekirdeğe sahip. Yeni modelle ilgili bir diğer iddia ise Type C girişine sahip olması. Apple, yeni nesil iPad modelleri için Type C girişini Lightning’e tercih etmek zorunda kalacak.

Son günlerde iPadOS 16’nın tanıtılmasıyla birlikte Apple, iPad kullanıcılarına benzersiz özellikler sunuyor. Yeni sürüm sayesinde iPad sahipleri iş odaklı kullanımda daha fazla verim elde edebiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir