a76kyxbRImPS3 oMvGUB71FYDjYOqWvSluhHSJbYxmu1WvxTqXmE4bsdHWmLUzzRQaA RNW wyt9nA4syTzGl0vAgTfN3LFd3t2idhqbepXBGK9AYy2 YymIQmM39l57jGpWwjyqsQqV9OAHm5KQkqs

Bugün PDF, herkes tarafından okunabilecek bir belgeyi paylaşmak için birçok kişi tarafından seçilen çözümdür. Ancak PDF’leri düzenlemeye yönelik yazılımların fiyatları genellikle çok yüksektir. Bunun kanıtı olarak Acrobat, sektördeki lider konumuna rağmen küçük bütçeler nedeni ile sektörden dışlanıyor. Fakat Superace Software tarafından sunulan UPDF’nin maliyeti Adobe’nin yalnızca %12 sidir. Yazılım Mac, iPhone’ler, iPad’ler, Android akıllı telefonları ve Windows bilgisayarlar ile uyumludur. Çok büyük, özellikle ilginç bir indirim aynı zamanda AI işlevselliğine sahip UPDF Pro’yu edinmenize olanak tanır. 1 yıl abone olursanız 14 ay ücretsiz.

UPDF: En Kullanışlı Özellikleri Nelerdir?

Muhtemelen UPDF’nin en yaygın kullanılan özelliği PDF belgelerini düzenlemektir. Hemen Hemen Pages veya Microsoft Word ile aynı şekilde ustalaşabilecek bir araçtır. Özellikle doğrudan PDF’ye metin eklemek için kullanılabilir. Bu, örneğin bir formu doldurmak için çok pratiktir. Resimler ve bağlantılar dosya formatını bozmadan uyumlu haldedirler. Daha sonra değiştirilen içeriğinizi isterseniz PDF olarak kayıt edebilirsiniz.

zds vTwrsigbZfxUOWW0IZRTKBMJYF2ujBBrUwyP

Bununla birlikte, UPDF Pro +AI 20 GB bulut depolama alanı sunar. (1 yıl satın alınırsa 14 ay ücretsiz). Bellek, iCloud’un aksine yalnızca Apple platformlarıyla değil çoğu platformlar ile de uyumlu. Fakat hepsi bu kadar değil çünkü aynı zamanda yüksek hızlı bir dosya paylaşım aracı.Bu özellik en ağır belgelerde bile desteklenir. Ayrıca UPDF, PDF’leri kaliteden ödün vermeden birçok farklı formata dönüştürmenize de olanak tanır.Üstelik Windows OCR sayesinde, başlangıçta okunması zor olan sayfalar bile UPDF ile düzenlenebiliyor.

l1rGTDaJWRF5Vpg09v4UeMgkkIfGHzvWY0C4ItDNEdC

Arayüz tarafından da UPDF’nin kullanımı kolaydır.Oldukça sezgisel olan bu yazılım büyük teknik bilgi gerektirmez. Tablette bilgisayarda veya mobil cihazda duyarlı tasarım her ekranın boyutuna ve her işletim sisteminin özelliklerine uyum sağlar. Eğer karşılaştırma yaparsak Acrobat arayüzü belkide çok kapsamlıdır: Acemi biri olarak gezinmek daha az kolaydır.UPDF’de ise doğal olarak kullanmaya başlamak için programı açmanız yeterlidir.

Elbette UPDF Pro, yapay zekaya sahip özelliklerden de faydalanıyor. Bunlar şunları mümkün kılar:

• PDF’yi özetlemek

• Çevirmek

• bir kavramı açıklamak

• senin için yaz

• genel soruları yanıtlayın

WnLQuS7Jf0zE8GdqIzkq5YVC3hMsW6zlyE eM8i7c9bHfVpYKyiFA l7Me7m8waNPOWVvi CFfhKRlvUYoLZYBJ5v 0QYOAnbXOWAf8NXQS4LF5IakB

PDF AI çeviri özelliği ile binlerce sayfayı saniyeler içerisinde ve birçok dilde okuyabilirsiniz. Kısaca söylemek gerekirse artık ChatGPT’yi kullanmanıza gerek kalmayabilir.

UPDF’nin 3 güçlü yönü Adobe Acrobat’ı gölgede bırakabilir

Haberler ve güncellemeler 

UPDF düzenli olarak yeni özellikler sunar. Son zamanlarda yazılım, dijital imzayı veya formların oluşturulmasını ve tespit edilmesini cephaneliğine ekledi. Ayrıca yalnızca birkaç tıklama ile  hassas içeriği gizleyebilir veya ekler ekleyebilirsiniz. Bu nedenle UPDF, ayrı bir Docusin aboneliğine yatırım yapmaktan kaçınabilir.

tJ6zt f1vMsiLgs1mZ2D6ib4aldAtIbiLZjJepXF0CN 6d ctMjCI7qlaq1lWClKJGTgIy4c5bPZMElZlxTKE9fcTKLAjGHY UrqQapBSFFpkjg

Minimalist bir tasarım

UPDF’nin “zamana uygun” görünümü, tereddütsüz bir şekilde Apple’ın yerel ve resmi uygulamalarını anımsatıyor ve UPDF’nin kullanımını kolaylaştırıyor. Zengin renkler ve farklı araçların iyi düşünülmüş bir şekilde düzenlenmesi, en gençlerimizin veya büyüklerimizin programı kullanmasına da olanak tanıyor. Üstelik bunlar yalnızca PC sürümünü ilgilendirmeyen avantajlardır: mobilde kullanıcı arayüzü küçük ve büyük dokunmatik ekranlara uyarlanmıştır.

qhrbkReim3df831l9CU2SSj52fYR jkvAH4H2cEp cPEp3BMmOdfBTI2TXC3kaEmMPL7oVKQeJ17LFpHP3HQJNx6IdXmqCer3wZIOWMB7N756ZBBQD OrS34HevtJnggH0S3O5JWvGGvg65JgRLrmI

Fiyatı: Çok daha uygun

Yapay zekaya sahip “kalıcı” UPDF Pro lisansını satın almak için Adobe Acrobat fiyatının yalnızca %12’sini ödemeniz yeterlidir. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Adobe’nin Acrobat Pro için istediği fiyat  23,79$, ama aylık! Bu da yılda 260 dolardan fazlaya denk geliyor, yine de. UPDF Pro’dan on kat daha pahalı bir miktar. Genel halk için bu, erişilmesi zor bir miktardır. Özellikle enflasyonun kullanıcıların cüzdanlarını ağır şekilde etkilemeye devam ettiği bu kriz zamanlarında.

cXwijXC01Qo1RKx2hH PvL7JzBqPf8as3P3u lQwL0cS3XGMG5p5WT1xdesgpOml4vGhpVZ3E6tiyO7u1jZFiQQs7j31PXwPTmO

Ayrıca, UPDF Pro’nun deneme sürümü de mevcuttur; bu, yazılımı test etmek için tek bir kuruş bile harcamayı ortadan kaldırır. Yine de ödeme yapmayı seçerseniz her işletim sistemine göre ödeme yapmak zorunda kalmayacağınızı bilin. UPDF Pro’ya abone olmak, yazılımı Mac’lerden PC’lere, Samsung telefonlara ve iPhone’lara kadar istediğiniz cihazlara yüklemenizi sağlar.

sgOAzAbpgbpjUkbRdqOAioDEpQJc4L vRWXp0CLWIGC6wvB17TXOQj8j7OWuJUZbKy7iphqlLy8zeKu2UvwvBQHcQxFFfa8tCTH4e5 UN38Qj1BpjHFIuPe l4d6IfuSEb5K32UocGKNJdGPREN6OWo

Bir hatırlatma olarak, UPDF’nin yapay zeka özelliklerini içeren Pro sürümü şu anda cazip bir indirimle sunuluyor. Üstelik 1 yıllık abone olarak 14 ay ücretsiz kullanımdan yararlanırsınız: bu, bahis miktarını ikiye katlar. Artık siz indir izleyicileri bu büyük indirimden yararlanabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir