Ülkemizde önde gelen operatör şirketlerinden olan Turkcell’in kullanıcılarına sunmuş olduğu birçok servis ve uygulama bulunuyor. Bu uygulamalardan birisi ise UpCall adlı uygulama oluyor. Başarılı bir yapıya sahip bu uygulamada rahatsız etme özelliği bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde UpCall rahatsız etme nedir ve bu özellik nasıl açılır bunlardan bahsedeceğiz. UpCall uygulaması Turkcell’ın ücretsiz hizmetlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ek özelliklere erişmek için ise haftalık 2 TL gibi bir ücreti bulunuyor. Söz konusu UpCall özelliklerinden birisi olan rahatsız etme modu nasıl açılır gelin bakalım.

UpCall rahatsız etme modu nasıl açılır?

1 1 9

Uygulama sorgulamalarda az sonuçlar sunuyor. Bazı zamanlarda çoğu arayanın kime ait olduğu bilgisi de olmuyor. Ancak yine de UpCall’ın sunmuş olduğu bazı özellikler oldukça işe yarar olabilir. Operatör isim değişikliğinden rahatsız etme moduna kadar birçok işlevsel özelliği bulunuyor. Rahatsız etme modunda telefonunuz meşgul ise veya cevap vermek istemediğiniz bir maç, sinema, tatil veya araba kullanım gibi durumlarda bu özellik işe yarayabilmektedir.

“Rahatsız etme” modunu açtığınız zaman yeşil renk mor renk haline dönüşüyor. Uyarı olarak ise arayan kişinin size ulaşamayacağı ve arayan kişiyi görebileceğiniz belirtiliyor.

  • UpCall uygulamasını açık ve sağ alttan Profil kısmına dokunun.
  • Üst bölümden “Rahatsız etme” butonunu kaydırın.
  • Ne dinletsem özelliği için haftalık ücretlendirmeyi ödeyerek üye olmayı kabul edebilirsiniz.
  • Ne dinletsem özelliği olmadan ise arayan kişiler sizi rahatsız edemeyecektir.
  • Rahatsız etme modunu kapatmak için yine aynı adımları takip etmeniz gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir