Turkcell’in UpCall servisi hakkında pek fazla bilginiz yoksa ve bu servisin hangi amaç ile hazırlandığını öğrenmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Hizmetin en önemli yanlarından bir kaçı operatör ismini değiştirme ve rahatsız etme modu gibi diğer özelliklere sahip olan UpCall hizmetinin detayları hakkında bilgi vereceğiz. Şöyle ki UpCall hizmeti, sizi arayan ve rehberinizde kayıtlı olmayan numaraların kime ait olduğunu öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Zaman zaman bilinmeyen numaralar tarafından yapılan aramalar rahatsız edici boyutta olabilir. Numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için zamanınızı uzun uzun harcamanız gerek kalmadan UpCall uygulaması sayesinde bu bilgiyi anında edinebilirsiniz. 

UpCall uygulaması sayesinde, aramalara konu ya da not ekleme işlemleri yapabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda yine aramalara emoji ya da resim ekleme işlemleri de yapabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda gruplara ayırma açtığınız gruplarda aynı anda arama veya sohbet etme özelliği de UpCall ile kullanıcılara sunuluyor. İsim veya numara sorgulama işlemlerini yaparken yer ismi ekleyerek arama özelliği de uygulama ile beraber sunuluyor. Kişilere ekli olmayan biri aradığında rehber sorgulamasına kayıtlı ise ararken numaranın kime ait olduğunu görebilme  özelliği ile beraber sizi arayan numaranın kime ait olmadığını bildiğiniz de anında öğrenebilirsiniz. 

Rahatsız edebilecek numaralar için uyarı ekleyerek tekrar sizi aramaları halinde bu numaralara cevap vermeyebilirsiniz. Rahatsız etme modu ile beraber istemediğiniz numaraların size ulaşmasını engelleyebilirsiniz. Müsait olmadığınızda sizi arayanlara bunun nedenini telefonu açmadan iletebilirsiniz. Önemli primium servislere 2 TL karşılığında ulaşabilirsiniz

UpCall uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek kullandığınızda eczane sorgulama, acil numara sorgulaması, aranan kişi meşgul veya ulaşılamayacak durumda ise ulaşıldığında haber verme gibi önemli özelliklerinden de faydalanabilirsiniz. Tek bir panelden çok sayıda işlemi yapabileceğiniz bir arayüze sahip olan bu kaliteli mobil uygulama akıllı cihazınızda oldukça az bir alan kaplayacak ve kullanım esnasında herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçilecektir. En önemli özelliklerinden biri telefonda görülen operatör ismini değiştirme olarak görülüyor. 

UpCall nasıl kullanılır?

UpCall uygulamasını kullanmak için ilk olarak akıllı cihazınızdan uygulama mağazasına girin ve arama bölüme uygulamanın adını yazın. Buradan mesajla indirme bağlantısını alabilirsiniz. Uygulamanın adını buradan alarak 2000’e mesaj göndermeniz yeterlidir. Daha sonra numara doğrulama işlemi yapılacaktır. Numara doğrulama işlemi Turkcell olan hattın kendi interneti üzerinden otomatik olarak yapılır. Wifi kullanarak doğrulama işlemi yapmak için ise işlem yapmak istediğiniz numaraya gelen doğrulama şifresi ile beraber kurulum aşamasına geçiş yapabilirsiniz. UpCall uygulamasının kurulumunun ardından kullanımınıza son vermek istediğinizde ise üyelik iptali için abonelik sonlandırma işlemi yapabilirsiniz. UpCall uygulamasını akıllı cihazınızdan sildikten sonra uygulamayı kaldırmış olacaksınız. UpCall uygulaması ile beraber yapabilecekleriniz ise şu şekildedir; UpCall numara engelleme,  gizli numara engellemesi, gelen aramaları başka telefon numarasına yönlendirme, numara gizmelenin yanı sıra arama bekletme özelliği ve operatör ismini değiştirme veya operatör simgesini değiştimesi için ayarlar bölümünden faydalanabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir