Çılgınca videolarla tanınan ünlü YouTuber MrBeast, geçenlerde X platformu üzerinden bir video paylaşmıştı. MrBeast, bu video içeriğinde kazancını paylaştı!

Ünlü YouTube fenomeni MrBeast, geçtiğimiz hafta X platformu üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. “1 dolarlık araba vs 100 milyon dolarlık araba” başlıklı videosuyla büyük ilgi çeken ünlü YouTuber MrBeast, bu video sayesinde elde ettiği kazancı ve etkileşim verilerini izleyicilerine paylaştı. Açıklanan verilere göre yüz elli yedi milyonu aşkın izlenme sayısına ulaşan video, YouTuber’a 263 bin 655 dolar gibi uçuk bir kazanç sağladı.

MrBeast’ın bu başarılı videosu, X platformunda ciddi izlenme sayılarına ve kazançlara ulaşılabileceğinin çarpıcı bir örneğini olarak teşkil ediyor. Video, aynı zamanda MrBeast’ın yaratıcı içerik üretme ve büyük kitlelere ulaşma konusundaki ustalığını da gözler önüne sermektedir.

MrBeast X platformunda yayınladığı videodan kazancını açıkladı!

Bunun yanı sıra, ünlü YouTuber MrBeast bu büyük başarısını hayranlarıyla paylaşmayı da ihmal etmiyor. Bu denli izlenmesinin ve takipçileri tarafından sevilmesinin de öncelikli sebebi olarak bu gösteriliyor. Kazancının 250 bin dolarlık kısmını çevresine dağıtacağını duyuran ünlü YouTuber, X platformu üzerinden yaptığı bir diğer paylaşımla, kendisini takip eden ve gönderisini  Retweet olarak atan rastgele 10 kişiye 25 bin dolar vereceğini açıkladı. Bu cömert jestiyle MrBeast hem hayranlarıyla etkileşimini artırıyor hem de sosyal medya üzerinden sahip olduğu etkiyi genişletiyor!

MrBeast kazancını X platformu üzerinden paylaşacak
MrBeast kazancını X platformu üzerinden paylaşacak

Kazananların belirleneceği ve açıklanacağı tarih ise 25 Ocak TSİ 21:30 olarak belirlendi. Bu tarihte, talihli 10 kişi büyük bir sürprizle karşılaşacak. MrBeast’ın bu hamlesi, onun sadece bir YouTube yıldızı olmanın ötesinde, takipçileriyle gerçek zamanlı etkileşim kuran ve onlara geri dönüş yapan bir sosyal medya fenomeni olduğunu bir kere daha kanıtlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir