Kripto para piyasasının lider ismi Bitcoin, uzun bir aradan sonra bekleneni mi yapıyor?

Kripto para piyasasının ünlü yatırımcılarından Scott Redler, Bitcoin’de yeni bir rallinin yaşanmak üzere olduğunu düşündüğünü aktardı. Redler, yakın zaman önce paylaşmış olduğu bir tweet’inde, yeni bir Bitcoin rallisinin yakın zamanda başlayacağını iddia etmişti. Ünlü yatırımcının belirttiği üzere artık BTC’nin daha da yükselmesi için vakit gelmiş gözüküyor. Yazının hazırlandığı dakikalarda BTC 19,326 dolardan el değiştiriyor.

Bitcoin hareketliliğinde düşüş yaşanıyor

unlu yatirimci scott redler bitcoin rallisi bekledigini acikladi

Kaynak: tradingview.com

Yatırımcı son yorumunda, Bitcoin’in birkaç haftadır çok dar bir aralıkta hareket ettiğini bildirdi. Öyle ki kripto paranın volatilitesi iki yıl içerisinde ilk kez geçtiğimiz hafta S&P 500’ün altına geriledi. Bu bilgilere ek olarak yüksek türev hacimleri, şu anda yaşanan durumun yalnızca yaklaşmakta olan fırtına öncesi bir sakinlik olarak gösteriyor.  

Aynı zamanda Arcane Research şirketinden Vetle Lunde kısa bir zaman önce lider kripto paranın yeni bir rallinin yaşayacağını tahmin etmişti. Lider kripto para BTC, 2021 Kasım ayında çıktığı 69 bin dolarlık en yüksek seviyesinden yüzde 72 oranında düşüş yaşayarak bugünkü seviyesine geriledi. Geçtiğimiz ay içerisinde Scott Redler, Bitcoin fiyatının 2022 yılında düştüğü en düşük seviyele olan 17.600 dolar seviyesini koruması halinde 10 bin dolara gerileyebileceğinden söz etmişti. Ancak boğalar bugüne kadar kripto paranın temel seviyesinin altına gerilemesini engellediler. 23 Ekim günü BTC, haftalık kapanışı gerçekleştirmeden hemen önce 19.500 dolar seviyesine yükseldi ve bu durum boğalar için adeta bir umut oldu. Bitcoin, şu anda 19.500 seviyesinin altında ancak yakın seviyesinde seyrediyor. Bu durum ise umut etmek için erken olduğunu göstermektedir. Lider kripto paranın ilerleyen saatlerde ne yönde hareket edeceği merak edilen konuların başında gelmektedir.

XRP Ledger ve Ethereum arasındaki akıllı sözleşme

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir