Dosya transferi yapmak isteyenler için en iyi ücretsiz dosya transfer sitelerini derledik.

GoDaddy’den Google Domains’e domain nasıl transfer edilir?

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte birçok dosyayı cep telefonlarımızda depolayabiliyoruz. Daha önce taşınabilir harici bellekler ile dosya aktarım işlemleri yapılmaktaydı ancak teknolojinin gelişmesiyle bu işlemler sanal dünyaya aktarıldı. Gerektiğinde telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan bu dosyalara erişerek işimizi kolayca yapıyoruz.

Bu gibi durumlarda dosya aktarımı için farklı uygulamalar veya siteler kullanmanız gerekebilir. Bu yazımızda sizler için ücretsiz olarak dosya transfer edebileceğiniz en iyi ücretsiz dosya transfer sitelerini bir araya getirdik.

Ücretsiz dosya transfer siteleri

  • Google Drive
  • WeTransfer
  • OneDrive
  • File Dropper
  • MediaFire
  • Sendspace
  • Filemail
  • MailBigFile
  • Transfernow
  • Sendthisfile
  • Send Anywhere

Google Drive

Google, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olarak oldukça başarılı bir dosya depolama ve transfer hizmeti sunmaktadır. Google Drive ile dosya ve belgeleri çevrimiçi olarak depolayabilir ve paylaşabilirsiniz. Sahip olduğunuz belge ve dosyaları, Drive tarafından oluşturulmuş bir bağlantıya sahip kişilerle, herkese açık olarak veya dilerseniz basitçe paylaşabilirsiniz.

Ancak Google Drive’a yüklenen dosyaları kimlerle paylaşacağınızı dikkatli bir şekilde seçmeniz gerekmektedir. Eğer bağlantıyı herkese açık olarak yayınlarsanız bağlantıya sahip olan herkes dosyaya erişebilir. Yani dosyanızı herkesle paylaşmak istemiyorsanız veya sadece linkleri belirli kişilere göstermek istiyorsanız ona göre seçim yapmalısınız.

Gönderdiğiniz iletinin yalnızca görüntüleme, yorum yapma veya düzenleme izni size bağlıdır. Bu düzenleme işlemi Google Dokümanlar kullanılarak yapılır. Dosyalarınızı ve belgelerinizi saklamanıza olanak sağlayan Google Drive, size belirli bir noktaya kadar ücretsiz olarak kullanma hakkı veriyor. Ancak bu kullanım alanı 15 GB’a kadar ücretsizdir. Dilerseniz Google Drive’ı bir ücret karşılığında kullanabilir ve 30 TB’a kadar depolama alanı ekleyebilirsiniz.

iOS için Google Drive indir

Android için Google Drive indir

WeTransfer

Tamamen ücretsiz, dünyanın en büyük dosya aktarım platformlarından biri WeTransfer’dir. Dilerseniz Premium seçeneği de bulunan dosya transfer sitesi günümüzde en çok kullanılan sitelerden biridir. Ücret ödemek istemiyorsanız ücretsiz WeTransfer ile dosyalarınızı başkalarıyla kolay ve hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Android için Wetransfer indir

iOS için Wetransfer indir

Peki sizin dosya tranferi için kullandığınız başka bir site var mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir