Profesyonel düzeyde hazırlanmış bir özgeçmiş yani CV, iş başvurularınız esnasında bir adım ön plana çıkmanızı destekler. Bu sebeple CV oluşturma esnasında çeşitli faktörlere dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konuda size yardımcı olacak ücretsiz CV hazırlama siteleri vardır. Söz konusu bu ücretsiz CV hazırlama sitelerinden faydalanmak isterseniz sizde yazımızdan yardım alabilirsiniz. 

Ücretsiz CV oluşturabileceğiniz internet siteleri

Resumonk

Günümüz koşullarına göre en profesyonel düzeyde CV oluşturma imkanları sunan Resumonk, ücretsiz olarak tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerin başında gelir. Sitenin kullanımının kolay olması sayesinde çok vakit harcamadan CV hazırlamanıza yardımcı olacak olan Resumonk, seçim yapabileceğiniz 5 farklı ücretsiz CV şablonu sunuyor. Bu şablonları PDF ya da Docx formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Visual CV

Profesyonel seçenekler doğrultusunda CV hazırlamak amacıyla başvurabileceğiniz bir diğer seçenek ise Visual CV. Site ücretsiz versiyonunda kullanıcılara üç farklı şablon sunuyor. Kullanımı son derece kolay olan Visual CV ile oluşturduğunuz CV’leri PDF  halinde indirebilirsiniz. 

CVlogin

Türk girişimciler tarafından geliştirilen CVlogin ile tamamen ücretsiz bir şekilde CV oluşturabilirsiniz. Türkçe arayüzü sayesinde oldukça kolay bir kullanım sunan CVlogin’de 8 özgeçmiş örneği yer alıyor. Bunun yanı sıra site üzerinden birçok düzenleme seçeneği de yer alıyor. Hazırladığınız CV örneklerini PDF formatında bilgisayarınıza indirmeniz mümkündür. 

Resume.com

Tamamen ücretsiz olarak sunulması ile rakiplerini geride bırakmayı başaran Resume.com, farklı şablon özelliği ve detaylı düzenleme imkanları ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Bunun yanı sıra sitenin kullanımı da oldukça kolay olup kullanıcıları zorlamaz. Hazırladığınız özgeçmiş örneğini PDF ya da Docx şeklinde PC’nize indirebilirsiniz. 

Kick Resume

Kick Resume daha çok ücretli şablonlara önem verse de içerisinde 4 tane ücretsiz CV örneği ve 1 adet ön yazı örneği bulunduruyor. Bu ücretsiz şablonu görsel açıdan düzenleme seçeneği maalesef yok. Ancak bilgilerinizi rahatlıkla yazabilirsiniz. Hazırladığınız CV’yi bilgisayarınıza sadece PDF formatında indirebilirsiniz.

Resume Help

Profesyonel CV hazırlama konusunda tercih edeceğiniz başarılı sitelerden biri olan Kick Resume, ücretsiz versiyonu ile kullanıcılara birçok imkan sunuyor. Burada önemli olan ayrım, hazırladığınız CV’lerden sadece bir tanesini inceleyebiliyor olmanız. O da .txt formatında olandır. 

Enhancv

Kullanıcılarına birçok tasarım ve şablon sunan Enhancv, hazırladığınız özgeçmişleri ücretsiz bir şekilde PDF formatında bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyor. Tasarım şablonları sektöre göre ayrı gruplar halinde karşınıza çıkacak. 

Canva

Canva  sitesi üzerinden kendinize özel CV oluşturmanız mümkündür. Canva sitesini diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise yaratıcılık ve tasarım açısında da kullanıcılara çeşitli imkanlar sunuyor olmasıdır. Canva ‘nın arayüzü Türkçe olup birçok içeriği incelemenizi sağlar. 

Standard Resume

Klasik bir CV oluşturmak adına başvurabileceğiniz Standard Resume, diğer sitelerde yer alan detaylı düzenleme ve detaylı şablon seçeneklerini barındırmıyor. Burada oldukça basit ve klasik bir CV hazırlayabilirsiniz. 

Novoresume

Novoresume, fazla detaylı olmayan fakat basit de olmayan bir CV oluşturmak için başvuracağınız bir sitedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir