Uber uygulaması yakında videolu reklamlar göstermeye başlayacak. Şirket The Wall Street Journal’a yaptığı açıklamada, reklamların kullanıcıların yolculuğun gerçekleşmesini beklerken, siz yoldayken, Uber Eats’te sipariş verdikten sonra gösterileceğini söyledi. Ayrıca reklamlar, bazı Uber Uber araçlarında yer alan tabletler üzerinden de gösterilebilir.

Uber bu hafta ABD’deki kullanıcılarına videolu reklamları göstermeye başlayacak. Videolu reklamlar 2023 yılının ilerleyen zamanlarında İngiltere, Fransa, Avustralya ve diğer pazarlarda da kullanıma sunulması hedefleniyor.

Uber Uygulamasında Videolu reklamlar gösterilmeye başlanacak

Şirket 2019 yılından beri statik reklamları, Uber Eats’te ve geçen yıl itibari ile de kendi ismini taşıyan araç çağırma uygulamasında gösteriyor. Şirketin reklam bölümü başkan yardımcısı ve genel müdürü Mark Grether, şirketin 2024 yılında 1 milyar dolarlık reklam geliri elde etme hedefinde ilerlediğini söyledi.

Uygulama üzerinden gösterilecek video reklamların varsayılan olarak sessiz olacak ve 90 saniye kadar gösterilecek. Ortalama 15 dakika süren Uber yolculuğunda kullanıcılar 2-3 dakikasını uygulamaya bakarak geçiriyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir