Türkiye’de taksi çağırma uygulaması olarak hizmet veren Uber sistemi, hizmet çeşidini farklılaştırdı ve artık Uber Kurye şeklinde de hizmet verme sistemi oluşturuldu. Avrupa’da aynı zamanda ABD’de oldukça fazla kullanılan Uber Kurye hizmeti Türkiye’de de kullanıma açıldı. Hizmetin 19 Ocak’ta başlayacağı biliniyor.

stronguber kurye hizmeti istanbulda kullanima aciliyorstrong

Bu hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcılar, Öncelikle uber uygulaması içinde yer alan “paket gönder” seçeneği ile ilgili paketi ilgili adres girişini yaparak gönderim sağlayabilir. Gönderim işlemi uber kurye ile sağlanmış olacak. Uber kurye başvurusunda ise; başvurusu onaylanan kişiler, uygulamada yer alan “paket al” özelliği ile bu uygulamayı kullanan kişilerin paketlerini taşıyarak gelir elde etmiş olacaklar.

Uber kurye hizmeti başlangıç aşamasında kullanıcıları için de bazı avantajlar sunacak. İlk kez kullanımını gerçekleştirecek müşterilerin ilk kez olan teslimatlarında 70 TL’ye kadar gönderim bedeli alınmadan işlem gerçekleştirilecek. Bu kampanyadan yararlanmak için Uber uygulaması içinde yer alan cüzdan kategorisinden promosyonlar bölümüne UBERKURYE olarak promosyon kodu girilecek..Bu işlemlerin ardından Uber kurye çağrılarak İstanbul’da geçerli ilk teslimatın 70 TL’ye kadar ücretsiz olduğu avantajdan faydalanılabilecek. Belirtilen bu kampanya 31 Ocak tarihine kadar geçerliliğini koruyacak. Aynı zamanda bu kampanya kredi kartı ile geçerlilik kazanacaktır.

Uberin İstanbul’da başlattığı bu hizmetle hızlıca kurye işlemleri gerçekleşebilecek. 19 Ocak tarihinden itibaren resmi bir şekilde kullanımı gerçekleşecek olan Uber Kurye hizmeti İstanbul içinde kurye hizmetinin çok daha hızlı, güvenli aynı zamanda kolay gerçekleşeceğinin de habercisi olmuş oluyor. Uygulama üzerinden yapılacak olan birkaç işlem ile kolaylıkla hizmet alma sağlanabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir