Twitter için fiyatta anlaşma sağlanmasına rağmen vazgeçen Tesla CEO’su Elon Musk’a hissedarların özlemi bitmiyor. Yapılan son açıklamalarda Elon Musk’ın Twitter’ı almasının istendiği belirtildi.

Twitter hissedarlarının büyük bir bölümü, Elon Musk’ın şirketi satın almasını istiyor. 44 milyar dolarlık teklifte bulunan ve satın alma konusunda önemli bir adım atan Elon Musk, bu kararından vazgeçmişti. Sonrasında başlayan dava sürecinde önemli aktörlerden birisi olan hissedarlar, yaptıkları son açıklamalar ile satın almanın yapılmasını istediklerini söyledi.

Twitter mesajları kaç defa düzenlenebilir?

Botlar Elon Musk’ı caydırdı 

Elon Musk’ın satın almadan vazgeçmesine neden olan durum botlardı. Twitter’da belirtilenden çok daha fazla bot olduğunu söyleyen Musk, bu nedenle Twitter’ı satın almayacağını söyledi. Sonrasında ise Twitter ile Elon Musk arasında dava süreci başladı. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda, Twitter için dün akşam önemli bir toplantının yapıldığı belirtildi. Toplantıda hissedarların Elon Musk’ı istediği, 44 milyar dolar karşılığında satış için onayın verildiği açıklandı.

Elon Musk bu talebe yönelik bir açıklama yapmadı ve kararlı olduğunu gösterdi. 17 Ekim’de görülmeye başlanacak dava ile birilikte Twitter için süreç netlik kazanacak.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir