Twitter, teknoloji, finans, spor ve gıda gibi sektörler için inanılmaz veriler ve uzman analizleri içeren ilk Birdseye raporunu yayınladı.

Son birkaç yılda işletmeler, salgına ve değişen tüketici davranışlarına uyum sağlamak için iş yapma biçimlerini değiştirdi. Ve değişikliklerin çoğu Twitter’da yapıldı. Twitter, teknoloji, finans, spor, gıda ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli sektörler için harika veriler ve uzman analizleri sağlayan ilk Birdseye raporunu yayınladı.

resmi Twitter ortakları tarafından küresel Twitter tartışmalarına dayalı olarak derlenen rapor, önemli tüketici eğilimlerini vurguluyor ve markaların önümüzdeki yıl için fırsatları belirlemelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Bu raporlar, markanızın tüketicilere hitap etmesini sağlamak için trendleri, fırsatları ve önerileri tanımlar ve daha sonra ne olabileceğine dair genel konuşmaya uyum sağlar.

Twitter, Sprinklr ile ortaklaşa bu teknoloji hakkında etkileyici keşifler içeren Birdseye raporu yayınladı.

  • Dijital Etik: Dijital etik üzerine tartışmalar, sürdürülebilirlik ve yapay zeka eğilimleri gibi konulara dayalı olarak 2021 yılına kadar %32 oranında büyüdü.
  • Web3: Web3 hakkındaki tartışmalar 2021’de %1.869 arttı. Görüşmedeki itici güçler arasında NFT (%8,8 büyüme) ve kripto para birimleri (%534 büyüme) yer alıyor.
  • Metaverse: 2021’de Metaverse ile ilgili Twitter sohbetleri, bir önceki yılın aynı dönemine göre %19,425 arttı. Sohbeti körükleyen konular arasında 4.444 sanal mülk (%483 artış) ve sürükleyici teknoloji (%62 artış) yer alıyor.

Dijital teknoloji, yalnızca en büyük şirketler için bir kez mevcut olan Vatandaşlık Kuralları
Advanced’i yeniden yazar. Artık bu teknoloji ve güç tüketicilerin elinde. İletişim, yaratıcılık ve topluluk önündeki engeller kalkıyor ve markalar artık kapı bekçisi değil, işbirlikçi. 2022 ve sonrasında her şirket bir teknoloji şirketi olacak ve her müşteri kendi benzersiz dijital yaşamının yaratıcısı olacak.

Bu yeni paradigmada, insanlar Dijital Vatandaşlık ilkelerini yeniden yazıyor, sanal ve materyal arasındaki çizgileri bulanıklaştırıyor ve daha seçkin, kapsayıcı ve kişiselleştirilmiş bir kültürü yeniden icat ediyor. Yeni ve daha iyi bir dünya icat ederken, kolaylaştırmak, hızlandırmak ve ortak olarak etkileşim kurmak için teknik ve teknik markalara yöneliyorlar.

Twitter’dan kullanıcı verileri konusunda hassas hamle

Bu beklentileri karşılamak için teknoloji markaları, birden fazla kanalda müşteri yanıt verme yeteneğini kullanmalı ve sorunsuz, birleşik, gerçek zamanlı bir deneyim sunmalı veya daha çevik rakiplerin gerisinde kalma riskini göze almalıdır.

Bu kelimeler Twitter’da teknoloji konuşmaları yönlendiriyor

Teknolojide sürdürülebilirlik ile ilgili konuşmalar +%51
Veri şeffaflığı ve rıza ile ilgili konuşmalar +%39
Teknolojide karbon nötrlüğü ile ilgili konuşmalar +%192
Önyargı ve etikle ilgili konuşmalar +%25

Kim olduğunuz ve nasıl çalıştığınız, müşterileriniz için ürününüz veya hizmetiniz kadar önemlidir. Teknoloji markaları farklı bir bakış açısını paylaşmalı, önemli konularda net tavır almalı ve şeffaf hareket etmelidir. Müşterileriniz sizi bir iş ortağı olarak gördükleri için en çok kullandıkları ve güvendikleri kanallardan sizi tanımak ve sizinle doğrudan iletişim kurmak isterler.

Perakende müşterileri benzersiz dijital ekosistemler işlettiğinden, bir zamanlar onlarla bağlantılı olan deneyimler giderek daha fazla parçalanıyor. Bağlantılı markalar, hem kişisel hem de toplu olarak sorunsuz deneyimleri geliştirmek için bu parçalanmış bakış açılarını platformlar ve topluluklar arasında sentezler. Bunu başarmak için yapay zekanın kurumsal kimliğinizin önemli bir parçası olması gerekir; böylece çok sayıda veri alabilir, arka plan bilgileri alabilir ve birleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Teknoloji, yaratıcılığın yeni yollarını ve yaratıcıların ve fark yaratanların ellerini doğrudan etkileme yeteneği getiriyor. Ancak gücü ile hayati sesini güçlendiren gerçek dünya ölçeği, platformlar ve dijital güvenlik arasında hala bir boşluk var. Müşterilerinize, hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları için araçlar vererek, onların hedeflerini ve hayallerini anladığınızı gösterin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir