Piyasada yer alan popüler sosyal medya uygulamaları Instagram, YouTube, Twitter ve Facebook gibi platformlar dahili olarak bir video indirme özelliği sunmuyor. Ancak çeşitli üçüncü parti uygulama destekleri ile söz konusu bu uygulamalardan çok kolay bir şekilde video indirebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android akıllı telefonlarınızda Twitter üzerinden nasıl kolay bir şekilde video indirebilirsiniz bunlara bakacağız. Özellikle iOS ekosistemi kapalı olmasından ötürü bu tarz üçüncü parti indirmelere izin vermezken, Android tarafındaki özgürlük ile beraber Twitter’dan çok kolay bir şekilde video indirebilirsiniz. Gelin şimdi Twitter’da nasıl kolay bir şekilde video indirilir bakalım.

Android’de Twitter’dan nasıl video indirilir?

1 1590153558

Twitter videolarını çok kolay bir şekilde Android üzerinden indirebilirsiniz. Bunun için çeşitli yöntemler bulunuyor. Sizlere iki farklı yönteminden bahsedeceğiz. İlk etapta herhangi bir uygulamanın yüklenmesine gerek kalmadan PC üzerinden Twitter videosu indirme yönteminden bahsedeceğiz. Bu etapta Twitter videosunu indirmek için online bir servisten yararlanmanız gerekiyor.

Tarayıcınızda Twitter’ı açın. Söz konusu indireceğiniz tweeti’i bulun ve video adresini kopyala deyin.

  • Bağlantı kopyalama işlemi sonrasında video indirmek için aşağıdaki sitelerden birisine girin.
  • Bu sitelere girdikten sonra ilgili yere video bağlantı adresini yapıştırın ve videoyu artık indirebilirsiniz.
  • Twdownloader.net
  • Downloadtwittervideo.com

İkinci yönteme gelecek olursak uygulama mağazası Google Play Store’da ücretsiz olan Download Twitter Videos uygulamasını yükleyin. Uygulamayı yükledikten sonra kullanımı oldukça kolay diyebiliriz. Uygulamayı açın ve ilgili tweet’e gidin ve paylaş düğmesine basarak öğeyi seçin.

  • Tweet’i şununla paylaş diyerek seçeneği Download Twitter Videos olarak seçin.
  • Diğer yandan Gif’leri indirmek istediğinizde de aynı yöntemi kullanabilirsiniz.

Twitter videosunu iPhone’a indirmek

Twitter’dan iPhone cihazınıza video indirmek için ise uygun şekilde entegre edilmiş uygulama olan Total files uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı yüklemeniz yeterlidir. Bu tarayıcı üzerinden Twitter’a giriş yaparak kolay bir şekilde videoları indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir