Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra yeni bir sürece girdi. Gündeme gelen son bilgilerde platformda video izlemenin ücretli olabileceği belirtildi.

Twitter için 28 Ekim 2022 tarihi önemli bir dönüm noktası oldu. Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk tarafından satın alınan platform,  yeni ve özelikle ücretli özellikleriyle bir anda tüm dünyanın gündeminde yer aldı. Uzun zamandan beri tartışma konusu olan ve sizler için x haberimizde duyurduğumuz mavi tik ücretinin yanı sıra yeni bir ücretli özelliğin daha olacağı öne sürüldü.

Elon Musk’tan Tweet! Dogecoin Twitter’a gelebilir!

Twitter’da videolar ücretli olabilir

The Washington Post’ta yer alan habere göre şirket içi yapılan görüşmelerde ücretli videolar özelliği üzerinde çalışılıyor. Özellik kullanıcıların videoları izlemek için ücret ödemesini ön görüyor. Özelliğin kesin olarak Twitter’a gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Ancak mavi tik ile başlayan ücretli dönemin Twitter’da devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle önümüzdeki dönemlerde Twitter’da ücretsiz olarak yer alan pek çok özelliğin ücretli hale gelmesi mümkün.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir