Twitter’da toplu işten çıkarmalar başladı. Çoğu çalışan e-posta ve Slack erişimini kaybettiğini belirtti. İşte detaylar.

Twitter çalışanlarına gönderilen bir notta Cuma günü itibariyle işten çıkarmalara başlanacağı belirtilmişti. Çalışanmlar tarafından paylaşılan bu notun ardından bugün sabah saatleri itibariyle toplu işten çıkarmalar başladı. 7500 çalışanı bulunan Twitter’da çalışanların yarısının işten çıkarılması bekleniyor.

Twitter’da videoları izlemek ücretli olabilir

Twitter’daki Rolünüz mesajı

Çalışanlara gönderilen e-postalarda “Twitter’daki Rolünüz” başlığı kullanıldı.  Bu maile göre çalışanlar işine devam edecekse bu durum e-mail ile bildirilecek. İşine son verilenlerin ise bilgilendirilmesi ev adreslerine yapılacak.  E- postada , “Her çalışanın, Twitter sistemlerinin ve müşteri verilerinin güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için ofislerimiz geçici olarak kapatılacak ve tüm rozet erişimleri askıya alınacaktır. Eğer bir ofisteyseniz veya ofise gidiyorsanız, lütfen eve dönün.” denildi.

Musk’ın ekibi, mühendislerden Twitter çalışanlarının üretkenliğini değerlendirme istemişti. Elon Musk’ın kendi mühendislerine sosyal ağın kodlarını incelettiği de biliniyordu.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir