Twitter kullanıcılarının bir tweet içerisinde fotoğraf ve videoyu aynı anda paylaşılması mümkün hale getirilecek. 9to5Google sitesinde yer alan haberlerden elde edilen bilgilere göre, mikro blog servisi farklı özellikler üzerine çalışmalara devam ediyor. Bu özellikler arasında varlığı daha önce de görülen “Durumlar” gibi yenilikler de vardır. 

Bir tweet içerisinde hem fotoğraf hem de video paylaşabilme özelliğini ortaya çıkaran isim, geliştirici Dylan Roussel oldu. Roussel tarafından yapılan paylaşım, özelliğin Android üzerinde test edildiğini gösteriyor. Kullanıcılar halihazırda bir Twitter paylaşıma maksimum olarak dört farklı fotoğraf veya tek bir video eklemesi yapabiliyorlar. Fakat fotoğraf ve videoyu aynı anda paylaşmak mümkün olmuyor. Twitter platformunda şu an için konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değildir. 

twitterda ayni anda fotograf ve video paylasilabilecek

9to5Google tarafından söz edildiği üzere diğer özellik ise tweetlere ödül vermesidir. Ödül özelliği tweetlerin hemen alt kısmında bir hediye ikonunun yer almasıdır. Bu ikon beğeni, terweet ve paylaşım butonlarının yanında yer alıyor. Söz konusu bu özelliği Twitter Blue kapsamı altında sunulacağı dile getiriliyor. Twitter kullanıcılarının profillerine hitap etme şekli, (iyelik zamiri) ekleyebilmesi adına hazırlıklara da devam ediliyor. Twitter platformu aynı anda fotoğraf ve video paylaşmayı mümkün hale getirmenin yanı sıra Durumlar özelliği için hazırlıklara devam ediyor. Mikro blog servisi, bu durumlar için “Keşfet” ve “Katıl” gibi seçeneklerin yer alacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler yalnızca bu kadardır. 

Kia Sportage Hybrid versiyonuyla Türkiye’de

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir