Twitter’da artık Android telefonlar için yeni bir güncelleme ile uygulamanın simgesini değiştirebileceksiniz.

Android cihazlar, geçen yıl Twitter Blue için iPhone telefonlarında sunulan simge değiştirme özelliğinden artık yararlanabilir. Twitter’ın klasik mavi ve beyaz renklerinden sıkılan ve yeni seçeneklere bakmak isteyen kullanıcılar artık uygulamalarının ikonunu değiştirebiliyor. Twitter Blue’nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Android kullanıcıları cep telefonlarının ana ekranındaki Twitter simgesini değiştirebiliyor.

Twitter, Android cihazlarda uygulama simgelerini değiştirme özelliğini kullanıma sunuyor

Dünya genelinde milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformu Twitter, Android telefonlarda olmayan bir özelliği daha devreye aldı. Geçen yıl iPhone kullanıcılarına tanıtılan simge değiştirme özelliği, Twitter Blue’yu Android cihazlarda kullanan diğerlerine de açtı. Yeni güncelleme ile birlikte geleneksel Twitter mavi ve beyaz renklerinden sıkılan kullanıcılar simge rengini, mor, turuncu, yeşil ve daha fazlası olarak değiştirebiliyor.

Twitter’da artık Ethereum ile bağış yapmak mümkün

Bunlara ek olarak, kullanıcılar Twitter uygulama düğmelerini gerektiğinde mevsimsel simgelerle renklendirebilir.

Twitter Blue, Türkiye’de aylık 30.99TL ücret karşılığında kullanılabilir.

Twitter Blue’nun özellikleri

  • Daha önce gönderilen ve silinen tweetleri geri alma, okuma modu, yer imi klasörü ve çok daha fazlası gibi birçok özelliğe sahiptir.
  • Aynı zamanda kullanıcılar bu abonelik sistemini kullanarak beğendikleri gazete ve dergi yazılarına reklamsız olarak ulaşabilirler.

Peki siz Twitter’ın kullanıcılarına sunduğu bu yeni hizmet hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir