Twitter, kullanıcıların en sevdikleri markalardaki yeni ürünleri veya indirimleri hatırlamalarını sağlayacak yeni bir alışveriş özelliği olan ”Product Drops’i duyurdu. Özelliğin şu anda sadece ABD’de kullanıma sunulduğu aktarıldı.

Twitter Topluluklar için yeni bir özelliği test ediyor

Yakın zamanda Elon Musk’ın satın alınmasıyla gündemden düşmeyen Twitter, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip. Bu nedenle sosyal medya platformunun devi, her geçen gün yeni özellikler sunarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Şimdi ise ABD merkezli devin platforma yeni bir özellik eklemeyi planladığı ortaya çıktı. Sonuç olarak Twitter, markalara fayda sağlayabilecek ve aynı zamanda bazı kullanıcıları kullanıcılarının alışveriş deneyimine götürebilecek bir özelliği kullanıma sunuyor.

‘Product Drops’, ABD’li kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor

Dün Twitter’da yapılan açıklamaya göre yeni özelliğin adı ‘Product Drops’. Diyelim ki favori markanız birkaç hafta içinde yeni bir ürün piyasaya sürüyor veya indirim sunuyor. Bu ürünü veya indirimi son kullanma tarihinden sonra unutabilirsiniz. İşte ‘Product Drops’ özelliği bunun gibi sorun gidermek için yayımlanan bir özellik.

Açıklamalara göre bu özellikle birlikte, Twitter üzerinden markalar tarafından yapılan bir duyurunun altında ‘Hatırlat’ seçeneği çıkacak. Bu da alışveriş yapmayı planlayan kişilerin belirtilen tarihlerde yeni çıkacak ürünü veya indirimi hatırlamasını sağlayacak. Ayrıca, bildirimlerle kullanıcılara ulaşacak bu hatırlatmanın hem ürünün veya indirimin çıkış anında hem de 15 dakika öncesinde yapılacağı da açıklamalar arasında yer aldı.

Bunun yanı sıra dev platform, hatırlatma butonuna basmadan önce kullanıcıların ürün hakkında yorum, fiyat ve daha birçok bilgiye gönderiye tıklayarak ulaşabileceğini de ifade etti. Ek olarak, alışveriş yapanların ürünlere olan ilgisinin artacak olmasının ‘Product Drops’ı markalar için de faydalı bir özellik olacağı da yapılan açıklamalar arasında.

Peki siz Twitter’ın ‘Product Drops’ özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir