Twitter kullanıcılarının uzun zamandır beklediği gönderi içi kelime arama özelliği nihayet geldi! Ayrıntılar haberimizde;

Sosyal platform Twitter, Twitter destek hesabıyla kullanıcıların uzun süredir beklediği özelliğin geldiğini duyurdu. Twitter yaptığı açıklamada, Direkt Mesajlar bölümüne bir arama işlevi eklediğini söyledi.

Önceki sohbetlerde mesaj arama, çoğunlukla WhatsApp ve Instagram gibi rakip sosyal medya platformlarında bulunur. Twitter, bu özelliği ekleyerek kullanıcı deneyimini geliştirmekte ve rakipleriyle rekabetini artırmaktadır. Peki Twitter’da mesajları artık nasıl olacak? Gelin haberin detaylarına birlikte bakalım.

Twitter mesaj araması bölümlere ayrılacak

Twitter mesaj arama fonksiyonu ile mesajların hepsiepsi dört bölüme ayrılacak: kişiler, gruplar ve mesajlar. Bu, mesajları aramayı kolaylaştıracaktır. Twitter’ın bu özelliği sunmasının en büyük nedenlerinden biri de son zamanlarda platformdaki operatörlerin artması. Direkt mesaj yoluyla iletişim kuran şirketler, bu özellik sayesinde müşterileriyle daha etkili iletişim kuracaktır.

Adsiz

Twitter, gelen şikayetler üzerine sekme sistemini kaldırma kararı aldı

Magazin işlevi de geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bu sosyal medya platformu, gelecekte platformdaki servis sağlayıcıların ve reklam verenlerin sayısını artırarak şirkete daha fazla gelir elde etme imkanı da sağlayacak. Bunun yanı sıra mesaj aramaları için kullanıma sunulan yeni özellik de müşteri hizmetleri açısından işlevsellik sağlayacaktır.

Twitter’ın son dönemlerde ardı ardına yayımladığı özelliklere bakarak şirketin uygulama deneyimini hem şirketler, hem de kullanıcılar için en iyi hale getirmeye çalıştığını söylemek yanlış olmaz.

Peki siz Twitter’ın yayımladığı bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir