Twitter, Keşfet özelliğini yepyeni bir hal aldı ve TikTok’un sevilen özelliklerinden birini platformuna getirdi. Twitter, kullanıcıların geçmişten bu yana en sevdiği özelliklerden biri olan Keşfet, yenilendi. Bu yeniliğin ardından Twitter Keşfet’i adeta TikTok vari bir tasarıma sahip olmuş oldu. 

TikTok bilindiği üzere son zamanların en çok kullanılan uygulamalarının başında geliyor. Hatta geçtiğimiz haftalar içerisinde bir rapora göre TikTok, 2022 yılının geride kalan süresi içerisinde en çok indirilen uygulama olmuştu. Bu da rakip platformların TikTok’u özel kılan özelliklerini kendi uygulamalarına alması gibi durumlarla sonuç bulabiliyor. İşte söz konusu bu durumlardan biri de bugün Twitter hamlesi ile karşımıza çıkıyor. Daha önce de Keşfet’te yer alan sabit konu başlıkları artık yerini Trendler ve Sizin İçin adlı kısımlara bıraktı. Trendler bölümü tamamen kendi ilgi alanınız ile bağlı olan Trendler ile Dünya genelindeki Trendler arası geçiş imkanı tanırken, bunun yanı sıra bu trendleri daha geniş yelpaze ve içeriklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

twitter kesfet ozelliginde buyuk bir degisiklik yapti

Twitter’ın TikTok’un özelliğiyle yenilendi

Ekranı sağa kaydırmanız halinde ise kullanıcıları Sizin İçin kısmı karşılıyor. Tıpkı Instagram Reels’lerinde olduğu gibi yukarı aşağı şeklinde kaydırabileceğiniz videoların yer aldığı bu kısım, yukarıda söz edildiği üzere TikTok özelliği ile birebir aynıdır. Burada yer alan videolar tamamen kullanıcıların ilgi alanına bağlı olarak hazırlanıyor. Şimdilerde pek çok kullanıcı yeni Keşfet ile ilgili yorumlar yapmaya başladı. TikTok platformunun oldukça fazla seveni olduğu için bu özelliğin de olumlu karşılandığını söylemek mümkündür. 
iOS Twitter indirmek için
Android Twitter indirmek için

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir