Sosyal medya dünyasının adeta haber alma merkezi konumunda yer alan Twitter, yakın zaman içerisinde Flock adlı yeni bir özelliğe kavuşacak. Twitter platformu, 2022 yılına hızlı bir şekilde giriş yaptı. 

2022’nin ilk Apple etkinliğinde muhtemel olarak tanıtılacak ürünler

En son, NFT profil resmi özelliği ile adından söz ettiren firma, bu kez de Flock ile gündemde yerini aldı. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında olan ve artık sunulmasına da sayılı günler kalan bu özellik, kullanıcılara seçmiş oldukları 150 kişi tarafından görülebilecek tweet’ler atmasını sağlayacak. Atılan bu tweet’leri sadece sizin belirlediğini 150 kişi görebilecek ve daha da önemlisi cevap verebilecekler. Twitter’ın uygulamaya eklediği açıklamalara bakıldığında daha önce hazırlanan Flock listesinden çıkarılan kişinin bu durumdan da haberi olmayacak. Bazı diğer sosyal platformlarda da sunulan bu özellik, yüksek takipçili olan hesapların yalnızca, çok önem verdiği takipçileriyle geniş çaplı olarak Twitter sohbetleri gerçekleştirmesini sağlayacak. 

3 14

Söz konusu bu özellik kağıt üzerinde hoş gözüküyor çünkü 150 kişilik bir grup ile Twitter platformunda özel mesaj üzerinden yazılı sohbet etmek pek de olası bir durum değildir. Bu şekilde atmış olduğuz tweet’i 150 kişi görecek ve buna yalnızca bilgi sahibi kişiler farklı zamanlar içerisinde cevap verebilecek. 150 kişilik olan Flock grubunda paylaşılan mesajların altında, grupta olduğunuzu gösteren yeşil renkli bir ibare yer alıyor. Güvenilen arkadaşlar olarak söz edilen Twitter Flock, sunulmasının ardından mutlaka ki bazı kişiler arasında “Beni neden Flock grubuna eklemedin?” tarzında yorumlarda yapılabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir