Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Apple ve 2022’de gerçekleştireceği ilk etkinliği ile beraber ses getirebilir. Bu kez sağlam bir kaynaktan etkinlik hakkında detaylar geldi. Apple hakkında söylediği pek çok bilgi bugüne kadar gerçekleşen Dylan’a göre Apple’ın 2022’deki ilk etkinliğinde (Mart ayında olabilir) karşımıza öncelikle 5G desteğine sahip olan iPhone SE modeli sunulacak. 

Bu telefon 5G özelliğine sahip en uygun fiyatlı iPhone modeli olacak. Apple’ın 2022 yılındaki ilk etkinliği kapsamında güncellenmiş tasarıma sahip olan yeni Mac mini bilgisayarın da tanıtımının yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Burada yer alan bilgilere göre yeni Mac mini, yeni MacBook Pro’lar gibi M1 Pro ya da M1 Max işlemciler ile beraber elde edilebilecek. Bu ürün cihaz daha çok profesyoneller için uygun olacak. Apple’ın 2022 yılının ilk etkinliği kapsamında sunacağı son ürün ise yeni iPad Air olacak. Söz konusu bu model yalnızca daha güçlü bir işlemci özelliğine sahip olacak ve mevcut tasarım korunmaya devam edecek. Dylan’ın aktardığı bilgilere göre Apple’ın 2022 yılındaki ilk etkinliğinde yeni iMac pro da sunulabilir fakat konu şu an için netleşmiş değildir. 

9 10

YouTube Premium ve Music için yıllık üyelik yapılabilecek

Bir takım sorunlar sebebiyle ürün daha ileriki tarihlere atılmış olabilir. Modelinen üstte MacBook Pro’da sunulan M1 Max’ten daha güçlü bir işlemci ile beraber geleceği iddiası var ve cihazın 27 inç 6K Mini-LED ekran üzerine kurulması da bekleniyor. Bu arada Apple’dan 2022’nin sonbahar aylarında M2 işlemcili yeni iPad Pro’nun sunulacağı da Dylan tarafından aktarılan bilgiler arasındadır. Bu cihazın arkasında Apple logosu üzerinden MagSafe temelli olarak şarj sunacağı belirtilirken sonbahar dönemi içerisinde, iPhone 14 ailesi ve AirPods 2 Pro beklentileri de vardır. Dylan tarafından aktarılan bilgilere göre ise bazı beklentilerin aksine dört farklı modelden oluşan iPhone 14 serisinde yalnızca Pro modellerde 120 Hz OLED ekran olacak.

Diğer modellerin ise 60 Hz OLED ekran ile gelme ihtimali vardır. 2022 yılı sona ermeden yeni MacBook Air ve MacBook Pro modelleriyle adından söz ettirecek olan Apple, 2022’de bunlara ek olarak üç farklı Apple Watch’un da tanıtımını yapabilir. Bunun yanı sıra Apple Silikon temelli Mac Pro da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu model Apple’ın Intel’den tamamen ayrıldığı son bilgisayar olarak anılacak. Apple’ın daha önce 2022 yılında sunulacağı bilgisi verilen ilk AR/VR başlığı ise kesin olarak 2023 yılına kalacak gibi gözüküyor. Bu yıl içerisinde Apple’da yazılımsal anlamda önemli adımlar atacak. 

i

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir