Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter’ın sahibi olan Elon Musk, bir kez daha gündemde.Twitter Hesabı Etkinlik İstatistikleri başlığı altında toplanan istatistiklere Görüntüleme Sayısı şeklinde bir yeni rapor eklendi. Yeni yılın ilk ayında Twitter için Görüntüleme Sayısı özelliğinin aktif edileceğini söyleyen Elon Musk, bu işlemi gerçekleştirdi. iOS ve Android kullanıcıları için sunulan söz konusu bu özellik yakın bir zaman içerisinde internet tarayıcısı üzerinde de aktif hale getirilecek. 

Twitter Görüntü Sayısı özelliği 

Bu yeni özellik sayesinde platform üzerinden paylaşmış olduğunuz bir iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiğini görmeniz mümkün olacak. Aynı zamanda sizde bir kişinin paylaşmış olduğu iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Görüntü sayısı özelliği her ileti için geçerli olmayacak. Daha önce paylaşılan iletiler, Twitter Toplulukları ile ilgili olan paylaşımlar ve Twitter Çevresi ile ilgili yayınlanan içerikler bu özelliğe dahil olmayacak. 

Paylaşımınızı görüntüleyen kullanıcıların paylaşımı nerede gördüğü ve sizi takip edip etmediği gibi detaylar önemli değildir. Öyle ki kendi iletinize bakmanız halinde bile bu durum görüntüleme sayısı olarak kaydoluyor. Görüntüleme sayısı özelliğinin çok da önemli bir özellik olduğunu söylemek mümkün değildir ancak bir iletinin kaç kişi tarafından görüntülendiğini Twitter’ın sunduğu analiz hizmeti ile görebilirsiniz. Bu noktada tek fark ise bu verinin artık herkes tarafından görülebilir olmasıdır. Görüntüleme Sayısı özelliği şu an için her ülkede aktif değildir. Söz konusu özelliğin tüm kullanıcılar için aşamalı bir şekilde sunulması bekleniyor.

Samsung 12 nm mimarisine sahip DDR5 DRAM’i tanıttı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir