Hediye özelliği sayesinde artık Twitter’daki içerik üreticilerine yeni bir gelir kapısı açılıyor! İşte daha fazla detay…

Sosyal ağ platformu Twitter, içerik oluşturucular için bir hediye işlevi sunuyor. Twitter eşantiyon özelliği, içerik oluşturucu hesapları kazanabilen bir özelliktir. Düzenli olarak mobil geliştiricilere ve sosyal medya platformlarına rapor veren Alessandro Paluzzi, özelliğin test edildiğini söyledi.

Twitter engelleme ve sansürü engellemek için TOR hizmetini devreye soktu

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle olumsuz oylama fonksiyonunun devreye girmesiyle sansürlenen platform, test aşamasında donör rakiplerine ayak uydurabildi. Peki Twitter hediyeleri nasıl kullanılır ve detayları nelerdir? Gelin hep birlikte haberlere bir göz atalım.

İçerik üreticiler Twitter’dan hediyelerle para kazanabilecek

Sosyal medya devi Twitter, geçtiğimiz günlerde başta Mağazalar özelliği olmak üzere birçok yeniliğe imza atarak kullanıcılarının para kazanmasını sağlamıştı. Son sızıntılara göre şirket bu özelliğe ek olarak “Hediyeler” ikonu ekleyerek kullanıcılarının para kazanmasını kolaylaştıracak. Şu anda test aşamasında olan bu özellik, tweetlerin alt kısmında ve benzer bir simgenin yanında yer alacak.

twitter hediyeler

Bu özellik, daha fazla ödül işlevi görecek ve Twitter takipçileri ve ücretli içerik oluşturucular tarafından tıklama olarak kullanılacaktır. Ancak bu özelliğin bağışlarla değil gelirlerle çalıştığının altını çizmekte fayda var. Yani içerik üreticilerinin bu özellikten yararlanabilmesi için kaliteli içerik üretmeleri gerecek. Daha fazla ayrıntı aktarılmayan bu özelliğin ne zaman geleceği de henüz belli değil.

Peki siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu özellik içerik üreticilerinin daha çok gelir elde etmesini sağlayabilecek mi?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir