Xiaomi 13 Pro henüz tanıtılmadı. Ancak sızıntılar sayesinde Xiaomi 13 Pro özellikleri ortaya çıktı. İşte yeni amiral gemisinden ilk detaylar.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi serisi büyük heyecan yaratmayı başarmış durumda. Diğer modellerin yüksek fiyatları nedeniyle daha ekonomik fiyatlarla satılan Xiaomi modellerine yönelenler için şu anda en yakın seri Xiaomi 13 serisi olacak. Şu ana kadar tanıtımı ya da resmi özellik duyurusu yapılmayan model için ilk sızıntılar yaşandı.

Xiaomi 13 serisinin ekran boyutları ortaya çıktı

Xiaomi 13 Pro özellikleri

Detaylar Twitter’da paylaşım yapan ünlü isim Yogesh Brar’dan geldi. Mesaja göre, Çinli teknoloji devinin yeni nesil premium modeli, LTPO teknolojisini destekleyen 6,7 inç E6 AMOLED ekrana sahip olacak. Bu teknoloji, kullanıcılara ekranda 120Hz yüksek yenileme hızı sunabilir. 8 GB veya 12 GB RAM seçenekleri ile 128GB, 256GB veya 512GB dahili depolama alanı sunacak olan modelde en çok heyecan yaratan detay ise işlemci. İddialara göre modeldeki işlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Arkada, Xiaomi 13 Pro’nun 1 inç boyutunda Sony IMX989 50 megapiksel birincil sensörü, 50 megapiksel ultra geniş açılı lensi ve 50 megapiksel telefoto sensör yer alacak. Üçlü arka kameralara önde ise 32 megapiksel selfie kamerası eşlik edecek.

Android 13 işletim sistemini kullanacak olan cihazda ara yüz ise MIUI 14. 120W hızlı şarjı destekleyecek büyük 4.800mAh batarya ise telefondaki dikkat çeken son özellik.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir