Twitch kullanıcılarının ve içerik üreticilerinin beklediği yenilikler, video yayın platformu tarafından tanıtıldı.

Twitch, son yıllarda devasa bir video yayın platformu haline geldiğinden, ulaşılan kullanıcı sayısı hem doğru hem de yanlış birçok tartışmaya ve eleştiriye neden oldu. Her gün binlerce farklı kullanıcı ve içerik oluşturucunun kaldırıldığı platformda önemli değişiklikler yapıldı. Bu anlamda artık Twitch kullanmayan kullanıcılar hakkında bilgilendirme mesajı yayınlanacak.

Twitch’te bulunmayan profiller hakkında bilgi sağlar

Bu hafta resmi Twitter hesapları üzerinden bir duyuru yayınlayan Twitch yönetimi, Twitch kullanıcılarının yeni dönemde silinen ya da askıya alınan bir kanalı ziyaret ettiklerinde bir mesaj göreceğini açıkladı. Bu mesaj, kanalın yasaklandığını, Twitch tarafından yasaklandığını veya kullanıcı tarafından kişisel olarak devre dışı bırakıldığını açıkça gösterecek.

Bir Twitch açıklamasına göre, Twitch’in geri kalanı yasaklanırsa, “Bu kanal şu ​​anda kullanılamıyor çünkü Twitch Topluluk Kurallarını veya Hizmet Şartlarını ihlal ediyor” ifadesini görürsünüz. Her zaman olduğu gibi, birkaç hata olsa da özellik zamanla daha iyi hale getirilecek. Twitch’in kapattığı kanallarda bir hayalet simgesi ve arka planı vardır bu kanallar yerine sizi benzer nitelikteki bir kanala yönlendirecek.

Bildiğiniz gibi, geçmişte Twitch kullanıcıları kanalınıza erişemediğinde, “Üzgünüm, zaman makineniz yoksa bu içerik mevcut değil” gibi bir mesaj göreceksiniz.

Twitch, kara para olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı

Bu mesaj sadece kanala erişilemediğini belirtir ve kullanıcının Twitch’te yasaklanıp yasaklanmadığını göstermez. Bu, kullanıcıların izledikleri kanala yeniden erişip erişemeyeceklerini bilmelerini sağlar. Tanınmış video akış platformları ise kanalın şu anda neden engellendiğini göstermek istemiyor. Yasağın gerekçesi ise yeni dönemde kullanıcılara sunulacak.

Bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıcılar ve yayıncılar için olumlu bir değişiklik olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir