Belirli gereklilikleri yerine getirmesinin ardından mavi tik rozeti almanın 8 dolar gibi bir maliyeti olacağını açıklayan Twitter, konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.  Casey Newton, Tweet düzenleme işlemlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

28 Ekim 2022 tarihi itibariyle Twitter platformunun yeni sahibi Elon Musk, platform üzerinde şimdiden köklü değişiklikler yapmayı hedefliyor. Bu değişikliklerden en önemlisi ise platformda doğrulanmış hesaplara verilen mavi tik rozetinin ücretli olacağı oldu. Musk, mavi tik rozetine sahip olan kullanıcıların her ay 8 dolar ödeme yapması gerektiğini açıkladı. Bunun ardından kullanıcılar, Twitter’da bazı özelliklerin de ücretli olma ihtimalini düşündü. Ancak pek çok özellik ücretsiz olabilir.

Galaxy S23 serisinin çıkış tarihi ve tasarımı onaylandı!

Tweet düzenleme özelliği her kullanıcıya ücretsiz olabilir

Casey Newton tarafından aktarılan bilgilere göre Tweet düzenleme özelliği yakın zaman içerisinde Tweet Blue abonelerine sunulan bir özellik olmaktan çıkacak ve tüm kullanıcılar için sunulacak. Hatta özelliğin kullanılması için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Konuyla ilgili olarak Elon Musk, henüz açıklamada bulunmadı. Bu nedenle tweet düzenleme özelliğinin herkes için ücretsiz olup olmayacağı henüz kesin değil. Konuyla ilgili resmi açıklama yapılmasının ardından kesinleşmiş olacak.

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir