Twitter’ın uzun zamandır beklenen tweet düzenleme butonu için beklenen günü geldi. Ama sadece ücret ödeyen kullanıcılar bu özelliği kullanabilecek.

Twitter kullanıcılarının uzun zamandır beklediği ve sosyal medya gündeminde de sıkça yer alan Tweet düzenleme butonu sonunda geldi. Bugün ona kimin erişebileceğini ve onu kullanmanın ne kadara mal olacağı açıklandı.

Elon Musk, Twitter anlaşmasını feshetmeye çalışan bir uyarı daha gönderdi

Tweet düzenleme butonu 21 Eylül’de geliyor

Twitter, son aylarda sosyal medyada yoğun kullanıcı talebinin ardından paylaşım sırasında düzenlenebilen tweetler için düzenle butonu üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Uzun bir süredir kullanıcılar tarafından talep edilen bu özellik sayesinde oluşturulan medya dosyasının bir kısmının veya tamamının yazım hataları ile değiştirilmesi artık mümkün hale gelecek.

tweet duzenleme butonun gelecegi tarih belli oldu 1

Bugün, Silikon Vadisi gelişiminde öncü olarak bilinen Casey Newton, yeni özelliklerin ne zaman geleceğini ve bunlara kimlerin erişebileceğini açıkladı. Newton’un gönderisine göre, tweet düzenleme düğmesi 21 Eylül’den itibaren küresel olarak kullanıma sunulacak.

Ancak bugün son sızıntıdan sonra konuşulan özelliğin ücretli olacağı söylentileri de doğrulandı. Bu özellik yalnızca Twitter Blue abonelerine sunulacak. Bu nedenle aylık 4,99 $ abonelik ücretinden fedakarlık eden kullanıcılar, bir takım özelliklerle birlikte bu yeni butona erişebilecekler. Bu abonelik hizmetinin Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacağı ve ne kadara mal olacağı henüz belli değil. Ancak sızıntılarda ücretler iOS kullanıcıları için App Store’da 30.99 TL, Android kullanıcıları için Play Store’da 47.99 TL olarak listelenmişti.

Tabii o zaman ABD fiyatı da 2,99 dolardı. Fakat daha sonra App Store’da 109,99 TL’ye kadar çıktığını görüldü. Ama dediğimiz gibi şu anda net bir fiyat açıklaması yok. Bu nedenle Türkiye’de kullanıldığında çok farklı fiyatlar görebiliriz. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Android için Twitter indir

iOS için Twitter indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir