Online video sitesi tvyo’ya, televizyon kanallarında canlı olarak yayınlanan programları geri alabilme özelliği eklenerek hedef kitlesinin vaktinde izleyemediği yayınları izleyebilmelerine olanak sağlanmış oldu.

Web üzerinden erişilebilen ve aynı zamanda iOS ile Android sistemine sahip akıllı cihazlarda kullanılabilen tvyo uygulamasında dijital yayıncılığın büyümesi için önemli bir adım olarak kabul edebileceğiniz yeni ”Canlı Yayını Geri Al” özelliği sayesinde artık kullanıcılar vaktinde izleyemedikleri ya da reklamlarla vakit kaybetmek istemedikleri yayınları kolay bir şekilde izleyebilecekler. Online video siteleri arasında bir ilke imza atan tvyo kullanıcılarına canlı yayında izledikleri programları bu sayede geri alma imkanını da sağlamış oldu.

Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık izlemek istedikleri canlı program başlasa bile yayını geri alıp en baştan ya da istedikleri herhangi bir zamandan itibaren izleyebilecekler. Bunun için kullanıcıların izledikleri canlı yayın play çubuğunun üzerinde bulunan OK işaretini geri almaları gerekiyor.

En popüler dizileri, en sevilen programları, en çok dinlenen müzik kliplerini, maç özetlerinin videolarını ve daha fazlasını istediğiniz her yerden yüksek görüntü kalitesi ile sunan tvyo’ nun ayrıca mobil kullanıcılar için sunduğu iOS ve Android uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.

Android için Tvyo indir

iOS için Tvyo indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir