Türkiye’de de hizmet veren firmalardan realme, bugün bir kez daha yeni bir akıllı cep telefon ile gündemde yerini almayı başardı. Bu kez Realem 9i, kullanıcıların karşısına çıkıyor.

İlerleyen zamanlarda Türkiye’de de satışa sunulma ihtimali olan Realme 9i, 91Mobiles tarafından tasarımsal anlamda bilgileri ortaya çıktı. Alışılmış bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan Realme 9i, yakın zamanda sunulabilir. Cihazın ön kamerası bir ekran deliğinde yer alıyor. Bu noktada teknik olarak bazı detaylar vardır. Bu detaylara bakıldığında model 90 Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekran özelliğine sahiptir. Bunlara ek olarak cihaz gücünü Snapdragon 680 işlemci sisteminden alıyor. Arka kısmında üçlü kamera sistemi bunan Realme 9i, kaynaklardan elde edilen bilgilere bakıldığında burada 50 megapiksellik bir ana kamera bulunuyor. 5.000 mAh pil tercih edilen bu cihaz, parmak izi sensörünü yanda olan cihazın yan kısmına konumlandırılan Realme GT 2 Pro da yakın zamanda sunulabilir.

4 6

Konuyla ilgili olarak Realme Türkiye’den de resmi bir açıklama yapıldı; “Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası Realme, Qualcomm Snapdragon Dijital Teknoloji Zirvesi 2021’de Snapdragon 8 Gen 1 Mobil Platformu ile çalışan bir akıllı telefon piyasaya süren ilk üreticilerden biri olacağını duyurdu. Realme’nin yeni amiral gemisi, GT serisindeki ilk Pro ürün olarak Realme GT 2 Pro adıyla piyasaya sürülecek ve Realme’nin en üst düzey amiral gemisi olacak.” 

“Realme Başkan Yardımcısı Chase xu, Snapdragon Dijital Teknoloji Zirvesi 2021’de Qualcomm Technologies, her zaman Realme’nin en önemli iş birliği ortaklarından biri olmuştur. Realme birkaç ay önce GT 2 Pro’nun geliştirme çalışmalarına başlamış olup dünyanın dört bir yanındaki genç kullanıcıların beklentilerini aşacak gerçek anlamda üst düzey bir amiral gemi ürün sunacak ifadelerinde bulundu.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir