Honor 50 serisinin ana modeli bilindiği üzere Türkiye’de de satışa sunulacak. Fakat Honor 60 serisi ile ilgili çalışmalar da hızla devam ediyor. Bu da cihazın yakın zamanda sunulacağını gösteriyor. 

7 11

Geçtiğimiz günler içerisinde Honor CEO’su üzerinden Honor 60serisi resmi olarak 22 Kasım tarihinde lanse edilecek şeklinde belirtilmişti. Fakat şirket tarafından resmi olarak paylaşılan bilgilere göre telefonlar biraz ileriye alındı ve yeni bilgilere göre 1 Aralık tarihinde sunulacak. Daha önce de belirtildiği üzere Honor 50’lerin ardından sunulması gerçekten kısa bir süre alacak. Yeni seri ile ilgili olarak halen teknik detaylar ve tasarımsal bilgiler gizliliğini korumaya devam ediyor. Fakat kaynaklara bakıldığında seri içerisinde 60, 60 SE ve 60 Pro olmak üzere toplam üç farklı seçenek bulunuyor. 60 serisi için yapılan reklam amaçlı fotoğraflarda özellikle de astro fotoğrafçılıkla ilgilenen firmadan iki adet daha katlanabilir telefon ya da yakın zamanda gelebilir. Bu iki cihazın da 2022 içerisinde sunulması beklentiler arasındadır. 

Honor 50 ile ilgili elde edilen bilgiler

8 16

Huawei çatısından ayrılan Honor, yeni modellerini Google Mobile Services (GMS) ile satışa sunuyor. Böylelikle Honor 50 modeli Avrupa’ya çok kısa bir süre önce Google Mobil Servisleriyle ile getirdiği ve telefon için Avrupa’da 530 euro fiyat düşünüldü. Honor 50 modeli gücünü Snapdragon 778G işlemciden alırken, 6,57-inç FHD+ kavisli 90 Hz OLED ekran üzerine kuruludur. Bunun yanı sıra 66W hızlı şarj destekli 4.300 mAh pil özelliği de bulunuyor. Cihazın ön kısmında tek bir 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise 108 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor. Cihaz ile ilgili olarak henüz resmi fiyat verilmedi fakat 530 euro Avrupa fiyatı üzerinden modelin Türkiye fiyatı 7 bin TL’yi geçecektir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir