Türkiye’de satışa sunulma ihtimali olan ürünler arasında yer alan OnePlus Buds Z2 kablosuz kulaklık modelinin tanıtımı gerçekleşti. Uzun zamandır beklenen ürün sonunda kullanıcıların karşısına çıktı. Türkiye’de resmi olarak hizmet veren isimlerden OnePlus imzalı yeni Buds Z2 kablosuz kulaklık modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

Kulak içi formda tasarlanan bu ürün, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. OnePlus Buds Z’nin yerini alan OnePlus Buds Z2 adlı kablosuz kulaklık, siyah ve beyaz olarak iki farklı renk seçeneğine sahiptir. ANC konusunda 40 Db’lik bir engelleme özelliğine sahip olan model, bunun için üç farklı mikrofona sahiptir. 11 mm dinamik sürücüler üzerine kurulan bu cihaz, bağlantı kısmında ise Bluetooth 5.2 özelliğine sahiptir.

Twitch’e rakip TikTok Live Studio geliyor

Üründe dört farklı ses modu bulunuyor. Bunun yanı sıra şeffaflık moduna sahip alan cihaz ANC’yi ters olarak kullanabilen Buds Z2, oyun modunda 94 ms ile gecikme oranını daha ciddi bir şekilde aşağıya çekiyor ve yapılan açıklamalara göre de ANC ile normal olarak 5 saat, hazne ile beraber ise 27 saat pil ömrü sunuluyor. ANC özelliği olmadan ise normalde 7 saat, hazne ile beraber 38 saat pil ömrü sunuluyor. iOS işletim sistemi bulunan cihazlarda da çalışan kablosuz kulaklık için aktarılan yurt dışı satın alma fiyatı 99 dolar civarında olarak belirlendi. OnePlus Buds Z2’nin Türkiye’de satılacağı tarih ve fiyat bilgi henüz bulunmuyor. 

25

OnePlus Buds Z2’nin ardından OnePlus 10 Pro gelebilir

OnePlus 10 Pro hakkında bugün ortaya çıkan çeşitli teknik detaylar vardır. Elde edilen bilgilere göre 6,7 inç 2K 120 Hz LTPO AMOLED ekran üzerine kurulan bu cihaz, 80W hızlı şarj desteğine sahip olan (50W kablosuz) 5.000 mAh pile sahiptir. Cihaz gücünü Snapdragon 8 Gen1 işlemciden alıyor. İlk olarak Çin pazarında sunulacak olan 10 Pro, 8 / 12 GB RAM ve 128 / 256 GB dahili depolama ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın ön kısmında yer alan 32 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak olan telefon, arkasında da birbirinden farklı kameralara sahiptir. Bunlar; 48 megapiksel ana + 50 megapiksel ultra geniş açı + 8 megapiksel telefoto kameralar şeklinde belirlenmiştir. Cihazda yer alan telefoto kamera 3x zoom özelliği sunacak. IP68 sertifikalı ve Android 12 işletim sistemli OnePlus 10 Pro, 2022 yılında büyük ihtimalle Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Fakat bu model pek de uygun fiyatlı olmayacak gibi gözüküyor. Ülkemizde 15 bin TL altı fiyat etiketine sahip olması pek de olası gözükmüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir