Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Apple markasının yeni kablosuz kulaklığı Beats Fit Pro için resmi Türkiye fiyatı uzun bir bekleyişin ardından belli oldu. 

Teknoloji dünyasının başarılı ismi Apple tarafından geliştirilen Beats Fit Pro kablosuz kulaklık, Türkiye’de dört farklı renk seçeneği ile 3.149 TL fiyat üzerinden satın alınabilir. Apple’ın resmi sitesinde yer alan bu ürün, 10 Ocak itibariyle direk olarak satın alınamıyor fakat normal satışların yakın zamanda yapılması bekleniyor. Özellikle de aktif olarak kişilere ve spor yapan kişilere odaklanan kulak içi formdaki bu ürün, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Apple imzalı H1 imzalı çipin yer aldığı bu model, Hey Siri desteğini de beraberinde getiriyor. Uç kısımları silin şeklinde olan ve bu özelliği ile beraber kulağa da daha iyi bir şekilde yerleştirilen bu kablosuz kulaklık, ANC açıkken 6 saatlik bir pil ömrü getiriyor. 

23 2

Bu süre şarj özellikli hazne ile 21 saatin üzerine çıkarılması da mümkün gözüküyor. Kutusundan pek çok farklı silikon uç çıkan ve kulaklık üstü kontrol sistemi ile beraber gelen bu ürün, Adaptif EQ ile uzamsal ses özelliklerini de sunmayı geride bırakmıyor Bunun yanı sıra şeffaflık moduyla eğer talep edilirse çevreyi daha iyi bir şekilde duymanıza yardımcı olunuyor. Telefon görüşmeleri için de aktif olarak kullanılabilen bu ürün yalnızca Apple değil Android ekosisteminde yer alan cihazlar ile de uyumlu çalışıyor.

Metaverse arsaları sahibinden.com’da satılmaya başladı

Firma konuyla ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıyor:

“Beats Fit Pro, Bluetooth bağlantısı aracılığıyla kutusundan çıktığı andan itibaren Android aygıtlara kolayca bağlanıyor. Android için Beats uygulaması sayesinde tek dokunuşla eşleştirme, özelleştirilmiş denetimler, pil düzeyleri, aygıt yazılımı güncellemeleri ve kulaklıklarınızın kulağınıza tam oturmasını ve en iyi ses performansını sunmasını sağlayan Uygunluk Testi gibi gelişmiş özelliklerden yararlanabiliyorsunuz.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir