Türkiye’de üretilmiş olan ilk POCO akıllı telefon modeli POCO C40 satışa sunuldu ve raflardaki yerini aldı. Üst seviye performans ve şık bir tasarıma sahip olan yeni POCO C40 satışa sunuldu ve cihazın tüm özellikleri de belli oldu. 6000 mAh’lik dev bataryası ve büyük ekranı ile üst seviye görüntüye sahip olan POCO C40, kullanıcılarını memnun edeceğe benziyor. POCO C40 akıllı telefon serisi daha çok yeni başlayanlar için oldukça fazla yeterlilik sağladığını belirten POCO Global Ürün Pazarlama Yöneticisi Angus NG konu hakkında  “POCO C40 ile giriş segmentinde en iyi seçenek olmayı hedefliyoruz. Tüketici seçimlerini kolaylaştıran seçenekleri genişletirken rakipsiz fiyat ve eğlence deneyimi sunuyoruz” diyor.

POCO C40 modeli satışa sunuldu

28

Modelin detaylarına gelecek olursak, segment lideri performansı ve sahip olacağı fiyatlandırma ile rakipsiz olmayı hedefleyen POCO C40, şimdiye kadar ki en büyük ekranla geliyor. 6.71 inç büyüklüğünde LCD nokta damla tasarımıyla gelen bu model oldukça kaliteli bir ekran deneyimi sunuyor. Çizilme ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass ekrana sahip olan model açık havada oldukça iyi bir görüş sunuyor. 400 nite kadar parlaklık sunan bu modelde Güneş Işığı gibi modlarda yer alıyor. POCO C40 modeli tek şarj ile iki güne kadar kullanım hedefleyen 6000 mAh bir batarya ile geliyor. Cihaz bu bataryada 18W hızlı şarj desteği sunabiliyor.

Modelin arka tarafında 13 megapiksel ana kameraya ek olarak 2 mp derinlik sensörü ile çift kamera kurulumunu görüyoruz. Ön tarafta 5 MP kamera yer alan modelin çeşitli fotoğraf ve video modları da bulunuyor. Modelin güç tarafında sekiz çekirdekli JR510 adlı bir işlemci bulunuyor. 11 nm üretim teknolojisine sahip olan bu mobil çip, 2.0 GHz’e kadar erişebilen seki adet Cortex-A55 çekirdeği ile geliyor. POCO C40 modelinde Güç Siyahı, POCO Sarısı ve Mercan yeşili olarak 3 farklı renk seçeneği görüyoruz. Modelin ayrıca 3 GB + 32 GB ile 4 GB + 64 GB depolama varyantları yer alacak. Ülkemizde ise 4499 TL fiyatla başlayacağını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir