Türkiye’de satılan en pahalı telefon, Apple etkinliği sonrasında belli oldu. İşte 2022 Eylül ayı itibariyle Türkiye’de satılan en pahalı telefon.

7 Eylül tarihinde Apple tarafından gerçekleştirilen etkinlik, yeni ürünlerin tanıtılmasıyla sonlandı. Tanıtımda iPhone 14 serisine yer veren Apple, yeni modellerindeki özellikleriyle tanıtıma damga vurdu. Ancak Türkiye’de yüksek dolar kuru ve ek vergiler nedeniyle telefonlar tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bu nedenle de Türkiye’de satılan en pahalı telefon denildiğinde bugüne kadar ulaşılmayan seviyelere ulaşıldı.

İşte Türkiye’de satılan en pahalı telefon

7 Eylül etkinliği sonrasında Türkiye’de satılan en pahalı telefon iPhone 14 Pro Max oldu. Modelin 1 TB’lik versiyonu şu anda 57.199 TL’den alınabiliyor.  iPhone 14 Pro Max modeli tanıtılmadan önce sektörün en pahalı telefonu ise Huawei Mate Xs 2 modeliydi. Bu model Türkiye’de ortalama 50 bin TL’den satılıyordu. Samsung’un Galaxy Z Fold 4 modeli ise 45 bin TL’den satılıyor.

Eğer iPhone 14 Pro Max özelliklerine ve fiyatlarına göz atmadıysanız iPhone 14 serisi tanıtıldı! İşte özellikler ve fiyatları başlıklı haberimizi okuyabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir