PUBG MOBILE için bir ilk gerçekleşecek ve oyuna Türkiye’nin önemli simgelerinden birisi olan Galata Kulesi eklenecek. İşte detaylar.

PUBG MOBILE için yeni bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre oyuna Galata Kulesi eklenecek. Oyunların Erangel haritasında görebileceği simge,  bugün yapılan güncelleme ile oyunda yer almaya başlanacak. PUBG MOBILE ile tüm dünyaya açılacak olan simge yapı, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımına da önemli bir katkı sağlayacak. Üstelik oyunun en çok sevilen haritalarından birisi olan Erangel’e Galata Kulesi’nin eklenmesi güncellemenin en önemli detaylarından birisi.

PUBG Mobile’de hile önleyici sistem Fog of War tanıtıldı

PUBG MOBILE etkinliği başladı

turkiyede pubg mobileda bir ilk

Galata Kulesi’nin eklenmesi ile birlikte oyunda yeni etkinlikler de başlayacak. Oyuncuların oyun içi sayfaları ziyaret ederek ödüller alabileceği bu etkinlikler, PUBG MOBILE’deki etkinliğin de artmasını sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz, “Bugüne kadar yerel pazarda öncelik verdiğimiz lokalizasyon çalışmalarını şimdi bir üst noktaya taşıyor ve bu kez kültürel bir değerimiz olan Galata Kulesini tüm dünyaya tanıtıyoruz. Galata Kulesi’nin PUBG MOBILE’da yükselecek olmasından dolayı gururluyuz. PUBG MOBILE olarak ülkemizin tanıtımına da katkıda bulunacak bu gelişmeyi bir başlangıç olarak görüyor, oyunseverleri önümüzdeki dönemlerde de yeni sürprizlerle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında başlatılan etkinlikte pek çok sürpriz de oyuncuları bekliyor.

iOS için PUBG Mobile indir

Android için PUBG Mobile indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir