PUBG Mobile tarafından geliştirilen hile önleme sistemi Fog of War resmi olarak tanıtıldı. Peki, Fog of War hilelerin önüne geçebilecek mi?

PUBG Mobile’de özellikle duvar hileleri oldukça popüler. Diğer oyunculara karşı ciddi bir avantaj elde eden hile kullanan oyuncular nedeniyle PUBG Mobile’de yeni bir sistem getirildi.  Fog of War olarak adlandırılan bu yeni sistem, duvar hilesi gibi farklı hile kullanan oyuncuları engellemeyi amaçlıyor.

iOS için PUBG Mobile indir

Android için PUBG Mobile indir

Fog of War ile hile sona erecek mi?

PUBG Mobile Fog of War anti-hile sistemi, test sürecinde yüzde 50 oranında başarı sağladı. Sistem optimizasyonu ve güncellemeleri devam edecek olan hile önleme sistem, böylece her geçen gün başarı oranını yükseltecek.

Fog of War, kullanıcıların oyundaki oyun bilgilerine sınırlama getiriyor. Görüş alanını kısıtlayan sistemde, duvar ve nesnelerin arkasındaki alanları görme engeli Fog of War sayesinde mümkün oluyor. Oyun anında oyuncuları takip edecek olan sistem, böylece hilenin etkisiz hale gelmesini sağlıyor.

Kullanıma sunulduktan sonra PUBG Mobile’deki hile oranı yüzde 62 oranında azaldı. Geliştirici ekip önümüzdeki dönemlerde yeni hilenin çok daha etkin ve kesin çözüm sunacağını iddia ediyor.

PUBG Mobile kasma sorunu nasıl düzeltilir?

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir