Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu bünyesinde çalıştırmak üzere 367 proje personeli istihdam etmeye hazırlanıyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu veya kısaca TÜBİTAK, Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme, yönlendirme ve popülerleştirmeyi amaçlayan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ilgili kuruluşlarından olup özel hukuk hükümlerine tâbidir.

Türkiye Bilim ve Teknoloji projesi işe alım duyurusu Resmi Gazete’de yayımlanmıştır. Alınan haberlere göre Ankara ve Gebze illerinde toplam  367 kişi çalışmaktadır. Resmi yayında yayınlanan duyurulara göre yabancı dil bilen ve iş tecrübesi olan adaylarda yaş şartı aranmıyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun verdiği bilgiye göre, TÜBİTAK bünyesinde  çeşitli pozisyonlar için 367 personel alımı yaptığını açıkladı. 27 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya göre son başvuru tarihi 17 Nisan 2023.

Başvuru süreci 17 Nisan’da sona eriyor

Başvuru kriterleri ve süreci hakkında detaylı bilgi TÜBİTAK ve Türkiye İş Kurumu internet sitelerinde yer almaktadır. TÜBİTAK çalışanları için işe alım şartları nelerdir?

TÜBİTAK’ın resmi yayınında yayınlanan bir genelgeye göre, Cumhurbaşkanlığının çeşitli kurumlarında Ankara ve Gebze’de çalışmak üzere 367 proje çalışanı (bilim insanı, teknik ve destek personeli, Ar-Ge teknisyeni) istihdam edeceğini duyurdu. Adayların üniversitenin bilgi teknolojileri, elektrik elektronik ve haberleşme teknolojisi bölümlerinden mezun olması veya eğitimine devam etmesi gerekmektedir.

“TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi” ile internet üzerinden yapılacak başvuru için son tarih ise 17 Nisan şeklinde belirlenmiştir.

TÜBİTAK bünyesine proje personeli alımına ilişkin duyuru Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Ankara ve Gebze illerinde olmak üzere 367 kişi istihdam edilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir